ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Tesla е загубила 29 директори от 2016 година насам

like0 unlike0
Auto-Press 16 May 2018 Новини
194
0
Tesla е загубила 29 директори от 2016 година насам

На фона на анонсираното от Tesla ново шестдневно преустановяване на производствения процес, агенцията Reuters прави интересен разбор на случилото се на управленческо ниво в компанията за последните малко повече от две години.

Според анализа на Reuters, от началото на 2016, до края на май тази година, бизнес структурата на Tesla са напуснали 29 човека на възлови за компанията позиции. Само през 2016-та година, американският производител на електромобили е загубил 8 от директорите си. Седем от тях са били вицепрезиденти на различни отдели, в това число и на подразделението Производство.

Най-сериозно, до момента, текучество на кадри, Tesla записва през 2017 година, когато редиците на компанията напускат 14 човека, отговарящи за сектори като батерийни разработки и технологии, бизнес развитие, автономно управление, човешки ресурси, автоматизирано производство и други.

7 човека на възлови позиции са напуснали Tesla от началото на тази година, като един от най-фрапиращите случаи е този на излезлият от компанията през януари, след 12 години служба, Джейсън Мендез- директор Производствен инженеринг.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: