ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Tesla е загубила 29 директори от 2016 година насам

like0 unlike0
Auto-Press 16 May 2018 Новини
194
0
Tesla е загубила 29 директори от 2016 година насам

На фона на анонсираното от Tesla ново шестдневно преустановяване на производствения процес, агенцията Reuters прави интересен разбор на случилото се на управленческо ниво в компанията за последните малко повече от две години.

Според анализа на Reuters, от началото на 2016, до края на май тази година, бизнес структурата на Tesla са напуснали 29 човека на възлови за компанията позиции. Само през 2016-та година, американският производител на електромобили е загубил 8 от директорите си. Седем от тях са били вицепрезиденти на различни отдели, в това число и на подразделението Производство.

Най-сериозно, до момента, текучество на кадри, Tesla записва през 2017 година, когато редиците на компанията напускат 14 човека, отговарящи за сектори като батерийни разработки и технологии, бизнес развитие, автономно управление, човешки ресурси, автоматизирано производство и други.

7 човека на възлови позиции са напуснали Tesla от началото на тази година, като един от най-фрапиращите случаи е този на излезлият от компанията през януари, след 12 години служба, Джейсън Мендез- директор Производствен инженеринг.

Другият избор вместо тока е водородомобилът – с 1,5 кг 480 км! - видео

Подобни

Виетнамски автопроизводител дебютира на Автосалон Париж 2018

Виетнамски автопроизводител дебютира на Автосалон Париж 2018

Една от най-новите автомобилни марки- виетнамската VinFast, обяви, че по време на международното изложение в Париж през октомври ще...

Volvo XC40 получи 5 звезди за безопасност от Euro NCAP

Volvo XC40 получи 5 звезди за безопасност от Euro NCAP

Източник: www.volvocars.bg Автомобил на Европа 2018 се представи най-добре от всички автомобили, тествани по новите...

Volvo и Ford с нови отличници от Euro NCAP

Volvo и Ford с нови отличници от Euro NCAP

Днес независимата агенция Euro NCAP, проверяваща и оценяваща нивото на безопасност, което предлага всеки нов за европейския пазар...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: