ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Tesla е загубила 29 директори от 2016 година насам

like0 unlike0
Auto-Press 16 May 2018 Новини
194
0
Tesla е загубила 29 директори от 2016 година насам

На фона на анонсираното от Tesla ново шестдневно преустановяване на производствения процес, агенцията Reuters прави интересен разбор на случилото се на управленческо ниво в компанията за последните малко повече от две години.

Според анализа на Reuters, от началото на 2016, до края на май тази година, бизнес структурата на Tesla са напуснали 29 човека на възлови за компанията позиции. Само през 2016-та година, американският производител на електромобили е загубил 8 от директорите си. Седем от тях са били вицепрезиденти на различни отдели, в това число и на подразделението Производство.

Най-сериозно, до момента, текучество на кадри, Tesla записва през 2017 година, когато редиците на компанията напускат 14 човека, отговарящи за сектори като батерийни разработки и технологии, бизнес развитие, автономно управление, човешки ресурси, автоматизирано производство и други.

7 човека на възлови позиции са напуснали Tesla от началото на тази година, като един от най-фрапиращите случаи е този на излезлият от компанията през януари, след 12 години служба, Джейсън Мендез- директор Производствен инженеринг.

ЗВЕЗДАТА НА LA MAISON CITROËN НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН ПАРИЖ 2018 Е НОВИЯТ SUV C5 AIRCROSS! НОВОТО ЛИЦЕ НА МАРКАТА СЛАГА НАЧАЛОТО И НА PLUG-IN HYBRID ОФАНЗИВАТА НА CITROËN

Подобни

Още един китайски “убиец” на Tesla - GAC NE Aion S

Още един китайски “убиец” на Tesla - GAC NE Aion S

Компанията GAC New Energy Automobile Co., Ltd (GAC NE) беше основана през лятото на 2017-а година като подразделение на GAC Group,...

SUBARU анонсира CROSSTREK HYBRID (Видео)

SUBARU анонсира CROSSTREK HYBRID (Видео)

Американското подразделение на SUBARU разпространи подробности за първото plug-in хибридно пазарно предложение на...

Hyundai пречисти над 900 килограма въздух с автомобил

Hyundai пречисти над 900 килограма въздух с автомобил

Hyundai Motor обяви, че по време на инициативата си Clean Driving™ Month, провела се в Лондон, с представител на...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: