ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Така е в сериозните страни – полицията конфискува колите на стритрейсърите!

like0 unlike0
Auto-Press 28 Apr 2017 Новини
123
0
Така е в сериозните страни – полицията конфискува колите на стритрейсърите!

Полицията на графство Саут-Йоркшир публикува на страницата си във Фейсбук какво прави с хулиганите на пътя. Тя сурово е пресекла хулиганството на трима стритрейсъра, чиито коли са се отправили от мястото на “сражението” към полицейския паркинг на евакуаторни платформи.

Стражите на реда в добрата стара Англия са известни с нетърпимоста си към нарушителите и непрекъснато потвърждават това. Този път “пострадавши” са водачите на Lamborghini Aventador, McLaren 570S и Ferrari. Младите “юнаци” заели трите платна на магистралата M1, намалявали скороста до почти пълно спиране и след това си мерили “пи...те”, устройваки гонка. Това естествено затоморзявало потока и полицията нецабавно взела мерки, конфискувайки скъпите играчки.

Друг пример на сериозно отношение към пътното хулиганство дойде от далечна Австралия, където също необуздан по мераци юнак с автомобил Holden развил максимална скорост от 231 км/ч на участък, където максимално позволената скорост е 110 км/ч. Възмездието там явно идва бързо – търсачът на адреналин бил направо вързан на пътя от полицаите, след това му отнели книжката, глобили го и за капак му конфискували колата.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: