ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Suzuki с изцяло нов седемместен миниван за Индонезия

like0 unlike0
Auto-Press 20 Apr 2018 Новини
92
0
Suzuki с изцяло нов седемместен миниван за Индонезия

Субсидираната от Suzuki Motor индонезийска Suzuki Indomobil Motor разпространи първите подробности за изцяло новото поколение на седемместния многофункционален модел Ertiga.

Производството и предлагането на Ertiga стартира първоначално в Индонезия и Индия през 2012 година и местната публика реагира изключително позитивно на модела, като до февруари тази година реализацията му в двете държави, както и в още около 70 в целия свят, е на ниво от 676 000 единици.

От Suzuki коментират, че около 30% от индонезийския пазар е формиран от многофункционални (MPV) автомобили и компанията ще се опита допълнително да засили позициите си в страната с новата генерация на Ertiga. Същата е разработена на нова платформа, която се отразява на купето на колата с увеличение в дължината от 130 мм в сравнение с предходното й поколение.

По отношение на двигателя на новата Ertiga, от Suzuki коментират, че той е новоразработен, бензинов и с работен обем от 1.5 литра.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: