ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

SUV ОФАНЗИВА И 3 СВЕТОВНИ ПРЕМИЕРИ НА PEUGEOT НА АВТОМОБИЛНИЯ САЛОН В ПАРИЖ 2016

like0 unlike0
Auto-Press 22 Sep 2016 Новини
83
0

SUV ОФАНЗИВА И 3 СВЕТОВНИ ПРЕМИЕРИ НА PEUGEOT НА АВТОМОБИЛНИЯ САЛОН В ПАРИЖ 2016

SUV ОФАНЗИВА И 3 СВЕТОВНИ ПРЕМИЕРИ НА PEUGEOT НА АВТОМОБИЛНИЯ САЛОН В ПАРИЖ 2016
/add_images/news/092016/s_1474538406_267.jpg
  1. SUV ОФАНЗИВА И 3 СВЕТОВНИ ПРЕМИЕРИ НА PEUGEOT НА АВТОМОБИЛНИЯ САЛОН В ПАРИЖ 2016
  2. SUV ОФАНЗИВА И 3 СВЕТОВНИ ПРЕМИЕРИ НА PEUGEOT НА АВТОМОБИЛНИЯ САЛОН В ПАРИЖ 2016
  3. SUV ОФАНЗИВА И 3 СВЕТОВНИ ПРЕМИЕРИ НА PEUGEOT НА АВТОМОБИЛНИЯ САЛОН В ПАРИЖ 2016
  4. SUV ОФАНЗИВА И 3 СВЕТОВНИ ПРЕМИЕРИ НА PEUGEOT НА АВТОМОБИЛНИЯ САЛОН В ПАРИЖ 2016
  5. SUV ОФАНЗИВА И 3 СВЕТОВНИ ПРЕМИЕРИ НА PEUGEOT НА АВТОМОБИЛНИЯ САЛОН В ПАРИЖ 2016
  6. SUV ОФАНЗИВА И 3 СВЕТОВНИ ПРЕМИЕРИ НА PEUGEOT НА АВТОМОБИЛНИЯ САЛОН В ПАРИЖ 2016
  7. SUV ОФАНЗИВА И 3 СВЕТОВНИ ПРЕМИЕРИ НА PEUGEOT НА АВТОМОБИЛНИЯ САЛОН В ПАРИЖ 2016
  8. SUV ОФАНЗИВА И 3 СВЕТОВНИ ПРЕМИЕРИ НА PEUGEOT НА АВТОМОБИЛНИЯ САЛОН В ПАРИЖ 2016
  9. SUV ОФАНЗИВА И 3 СВЕТОВНИ ПРЕМИЕРИ НА PEUGEOT НА АВТОМОБИЛНИЯ САЛОН В ПАРИЖ 2016
  10. SUV ОФАНЗИВА И 3 СВЕТОВНИ ПРЕМИЕРИ НА PEUGEOT НА АВТОМОБИЛНИЯ САЛОН В ПАРИЖ 2016
  11. SUV ОФАНЗИВА И 3 СВЕТОВНИ ПРЕМИЕРИ НА PEUGEOT НА АВТОМОБИЛНИЯ САЛОН В ПАРИЖ 2016
  12. SUV ОФАНЗИВА И 3 СВЕТОВНИ ПРЕМИЕРИ НА PEUGEOT НА АВТОМОБИЛНИЯ САЛОН В ПАРИЖ 2016

PEUGEOT започва уверено втората половина на годината след големите успехи на официалните представяния през първите 6 месеца, сред които:

• Нестихващ успех за PEUGEOT 308, най-добре продаваният модел на Марката, който е сред първите в С сегмента в Европа и движеща сила в стратегията на Марката за препозициониране към луксозния клас автомобили, с до 20% от осъществения микс с нива на оборудване GT Line, GT и GTi by Peugeot Sport,
• Успех за PEUGEOT 208, с обновен дизайн през миналата година, отбелязал 15% ръст на продажбите в Европа,

• Успех за новия SUV PEUGEOT 2008, лансиран през юни, който заема второ място в своя сегмент в Европа,

• Технологично и екологично лидерство в Европа; 1-во място в класацията за емисии CO2 на основните марки при средна стойност от 101,6 г; 34 версии леки автомобили и 7 версии лекотоварни автомобили; best-in-class по отношение на CO2 и наградата Двигател на годината, присъдена за втора поредна година на турбо версията на 3-цилиндровия бензинов двигател PureTech.

PEUGEOT представя три световни премиери тази година в Париж със SUV офанзивата на Марката на всички фронтове: освен дългоочакваните нови PEUGEOT 3008 и PEUGEOT 5008, публиката ще се запознае и с уникалния PEUGEOT 3008 DKR, който ще пренесе амбициите на Peugeot Sport на Дакар 2017.

ИЗЛОЖБЕНАТА ПЛОЩ НА PEUGEOT В ПАРИЖ: SUV ОФАНЗИВА И СИЛНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ

Тази година изложбената площ на PEUGEOT в Париж ще бъде разположена на повече от 3 600 м2, с нова архитектура и дизайн в медно и черно. На щанда на PEUGEOT посетителите ще могат да се запознаят с:

• Три автомобила, чието представяне ще бъде световна премиера: Новите PEUGEOT 3008, PEUGEOT 5008 и PEUGEOT 3008 DKR,

• Зоната Peugeot Sport, която посреща автомобилите от серия 308 GTi by Peugeot Sport и 208 GTi by Peugeot Sport, както и състезателните автомобили PEUGEOT 3008 DKR и PEUGEOT 208 WRX,

• Гамата PEUGEOT SUV с новите PEUGEOT 2008, 3008 и 5008,

• Технологичната зона, която представя гамата ефективни двигатели PureTech и BlueHDi, скоростната кутия EAT6, концептуалния PEUGEOT 308 R HYbrid и неговия задвижващ тракт от 500 к.с.,

• Концептуалният PEUGEOT FRACTAL - електрическо градско купе, разкриващо визията за бъдещото развитие на PEUGEOT i-Cockpit®, който придава пространствено измерение на звука,

• Гамата GT Line, която предлага елегантно и спортно оборудване от PEUGEOT 108 до PEUGEOT 508,

• Roland Garros Line с PEUGEOT 108 TOP! и 208 Roland Garros

• Business Line с новия PEUGEOT Traveller и PEUGEOT 508 Business,

• Предложение за цялостна мобилност Electric Box, състоящо се от PEUGEOT iOn и електрически велосипед, което това лято се обогати с нови продукти от PEUGEOT PARTNER Electric

• Предложение за мобилност на 2 и 3 колела: скутерите PEUGEOT Django и Metropolis, електрическите велосипеди и тротинетката PEUGEOT e-kick.

Изложбената площ предлага на посетителите да се потопят в света на новия PEUGEOT 3008 в рамките на зоната за преживяване, където могат да открият:

• Новото поколение място на водача с новия PEUGEOT i-Cockpit®

• Демонстрация с каска за виртуална реалност за пълно потапяне в новия PEUGEOT i-Cockpit® и запознаване със системите в помощ на водача, сред които адаптивният автопилот със стоп функция (при скоростна кутия EAT6) и системата за помощ при потегляне по наклон Hill Assist Descent Control (HADC)

• Две сетивни среди - Boost и Relax, с масажиращи и въртящи се седалки, резервоар за парфюм и разпръскване на парфюмите Aérodrive и Harmonie Wood,

• Звукова зона FOCAL®, чиято акустична система с висока прецизност оборудва новия PEUGEOT 3008 на световната премиера.

Посетителите могат да се възползват и от салона, където да се запознаят с цялостната гама услуги MYPEUGEOT.

НОВИТЕ PEUGEOT 2008, 3008 И 5008: SUV ОФАНЗИВА

С лансирането на петте нови SUV автомобила, тази година е белязана от нашата световна офанзива в този сегмент. След появата на новия PEUGEOT 2008 в Европа и значителните промени при PEUGEOT 3008 в Китай през първите шест месеца, преди по-малко от месец Марката представи PEUGEOT 4008 в Китай, като предстои и световната премиера на двата нови автомобила SUV PEUGEOT 3008 и 5008 в Париж.

Новият PEUGEOT 2008, компактният SUV на Марката

Новият PEUGEOT 2008 е високо оценен от клиентите още при самото му лансиране заради неговата елегантност и динамика, а през 2016 г. той се сдобива с нов дизайн, утвърждаващ характера му на SUV, силен и очарователен.

Новото ниво на оборудване GT Line, вече представено в цялата гама, предлага едновременно спортна и елегантна обстановка. PEUGEOT i-Cockpit® доставя уникални усещания и осигурява интуитивно, пъргаво и сигурно управление.

Новият PEUGEOT 2008 е еталон за динамично поведение и разполага с адаптивна задвижваща система Grip Control, която му позволява да бъде наистина мултифункционален на всякакви терени.
PEUGEOT 2008 разполага с функцията Mirror Screen, базирана на MirrorLink® и Apple CarPlayTM, както и с рядко срещано в сегмента оборудване: камера за обратно виждане, Active City Brake и Park Assist.

Гамата се основава на двигатели Euro6 PureTech и BlueHDi и предлага четири двигателя Best in Class в сегмента.

Произвеждан в Мюлуз с гарантиран произход Франция, новият PEUGEOT 2008 заема второ място в своя сегмент в Европа и първо място в своя сегмент при бензиновите двигатели.

Новият PEUGEOT 3008 - PEUGEOT раздвижи сегмента C SUV

Дългоочакваният нов PEUGEOT 3008 атакува пазара на сегмента С SUV – една категория автомобили, която бележи истинска ескпанзия във всички райони на света. Тя отговаря на очакванията на взискателните клиенти, които са в търсене на различното и на нови преживявания, с много големи възможности. Независимо дали с впечатляващия PEUGEOT i-Cockpit® от последно поколение, със своя забележителен вдъхновен дизайн, с оптимизираната ефективност на конструкцията или с високотехнологичното оборудване за комфорт и сигурност, новият SUV PEUGEOT 3008 се стреми да се утвърди от самото начало като основен играч на пазара. Снабден със серия икономични и ефективни двигатели, както и с разнообразна гама, предлагаща динамично оборудване GT и GT Line, новият SUV PEUGEOT 3008 въвежда при PEUGEOT нова гама SUV автомобили, чиято световна емблема е той самият.

Произведен в Сошо с гарантиран произход Франция, новият SUV PEUGEOT 3008 съсредоточава лансирането на пазара в световен мащаб в седмиците след Автомобилния салон в Париж.

Новият PEUGEOT 5008: SUV влиза в ново измерение

Името се запазва, но концепцията е напълно нова: новият PEUGEOT 5008 полага нови основи като голям седемместен SUV в сегмента C. Той се появява на този обещаващ пазар със силни доводи.

Новият SUV PEUGEOT 5008 се възползва не само от новия PEUGEOT i-Cockpit® и от ефективната модулна платформа EMP2, но разполага също така и с множество високотехнологични средства. Зад динамичния му и елегантен дизайн се крие забележителна функционалност: със седем индивидуални места, новият SUV PEUGEOT 5008 е първият SUV, който притежава модулируемост, присъща на най-добрите в сегмента MPV модели. Седалките на 2-рия ред са не само независими една от друга, но и идентични, регулируеми и сгъваеми. Що се отнася до седалките на 3-тия ред, те са сгъваеми и се изваждат лесно, като по този начин обемът на багажника се оптимизира до рекордните 780 дм3 по VDA210 стандарт.

Новият SUV PEUGEOT 5008 се произвежда в Рен и ще бъде представен на публиката в Париж преди официалното му лансиране на международния пазар през пролетта на 2017 г.

PEUGEOT i-Cockpit®: кокпит за водача от ново поколение.

PEUGEOT продължи да търси начини как да направи изживяването при шофиране по-приятно, като внимателно изследва най-добрия начин за проектиране на кокпита за водача.

Търсенето доведе до новаторско разпределение на интериора: PEUGEOT i-Cockpit®.
То включва характерни елементи, които го правят лесно за разпознаване и силно желано.

Най-новото поколение PEUGEOT i-Cockpit®, въведено при новите PEUGEOT 3008 и 5008, съдържа всички най-нови технологии за комфорт и безопасност. То усилва всяко усещане повече от всякога:

- Воланът е още по-компактен. Новият дизайн с две плоски части за подобрено хващане осигурява повече пространство за краката на водача и увеличава зрителното му поле.

- Дисплеят на нивото на очите използва 12,3” цифров екран с висока резолюция с футуристични графики. Екранът може напълно да се настрои и персонализира и да извежда едновременно всичко, което водачът би искал да вижда пред погледа си, така че да следи пътя и да може да се концентрира върху шофирането. Естетиката на всяка конфигурация разчита на анимации и модерни, технологични преходи между кадрите.

- Големият 8” сензорен екран обединява контролните бутони за комфорт по интуитивен начин и прави лесно използването на всички функции в автомобила. Разположен в центъра на бордното табло, той разполага с мощна технология, която го прави с по-бързи реакции и по-практичен за ползване.

Този екран се допълва от централна конзола с изискан дизайн, която може да се похвали с редица висококачествени хромирани лостчета, метални и меки на допир.

Само едно докосване на тези бутони събужда всички сетива:

• зрението, чрез регулиране на яркостта на екрана и настройките за цвят;

• слуха, чрез настройки на музикалната среда;

• осезанието, чрез програмите за многоточков масаж на седалката;

• обонянието, чрез дифузера на парфюм.

Автомобилът предлага на пътниците две сетивни среди: „Boost“ за енергично шофиране и „Relax“ за по-спокойно изживяване. И двата режима подлежат на пълна персонализация. Те създават уникално и незабравимо преживяване на борда, както за водача, така и за пътниците..

НОВИЯТ PEUGEOT 3008 DKR ПОЕМА КЪМ ДАКАР 2017

PEUGEOT ще започне сезон 2017 с пълни сили, разчитайки на победите си в Дакар през януари (Южна Америка) и Рали Пътят на коприната през това лято (Русия, Казахстан и Китай).

Следващото Рали Дакар вече се оформя като страховито и силно оспорвано състезание. Четирите екипажа на отбора PEUGEOT Total остават непроменени и всички ще разполагат нов високоскоростен демон: PEUGEOT 3008 DKR.

Разработен в сътрудничество с PEUGEOT Style Centre, PEUGEOT 3008 DKR представлява екстремна визия на новия SUV 3008, като набляга на елементите, които го правят лесно разпознаваем, размера му, както и тонираните задни стъкла. Състезателният автомобил остава верен на свирепата форма и отношение на SUV модела, с черен декор върху широки колони и хромирани кантове, които подчертават линията на покрива. Предната и задната част на двата автомобила си приличат, включително издадените части, радиаторната решетка и лентата с червените "нокти" на задните светлини.

В техническо отношение PEUGEOT Sport основно са работили по охлаждането, окачването (амортисьори и геометрия, поемащи вибрациите), за да подобрят още повече управляемостта на автомобила, теглото му (което остава същото въпреки някои укрепвания) и преди всичко интеграцията на климатичната система, която без съмнение ще бъде високо оценена от екипажите.

Двигателят е бил също основен фокус на работата. Адаптиран е да отговори на новите правила на FIA, чрез намаляване на диаметъра на въздушния въздуховод от 39 на 38 мм за автомобилите с две задвижващи колела, което води до загуба на мощност от около 20 конски сили. Инженерите са се опитали да компенсират тази загуба и да подобрят използването на двигателя при ниски обороти. Сериозни усилия са положени също да се гарантира по-голяма надеждност на средата на двигателя.

Както и през 2015 г., отборът PEUGEOT Total ще направи генерална репетиция на Rallye du Maroc (3-7 октомври 2016 г.), където PEUGEOT 3008 DKR ще бъде тестван в състезание от Карлос Сайнц/Лукас Круз. Към тях ще се присъединят Сирил Депре/Давид Кастера, победителите от Рали Пътят на коприната, за финалното официално участие на PEUGEOT 2008 DKR.

Членовете на отбора PEUGEOT Total за 2017 г. Стефан Петерханзел/Жан-Пол Котре, Карлос Сайнц/Лукас Круз, Сирил Депре/Давид Кастера и Себастиан Льоб/Даниел Елена ще застанат на стартовата линия на Рали Дакар 2017, пилотирайки четири автомобила PEUGEOT 3008 DKR.

PEUGEOT MICRO e-KICK и PEUGEOT eF01*: ЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА МУЛТИМОДАЛНА МОБИЛНОСТ

С електрическата тротинетка e-Kick и сгъваемия електрически велосипед eF01, PEUGEOT отговаря на новите предизвикателства на градската мобилност в един контекст на все по-ограничен достъп до ценровете на градовете.

• e-Kick и eF01 са създадени за клиенти, търсещи допълнителни решения за придвижване, след като са паркирали автомобила си, за да изминат последните километри от своя маршрут. Докстанцията е обособено място, което позволява да зареждате велосипеда или тротинетката в багажника на всеки автомобил, оборудван с контакт от 12 V.

• e-Kick и eF01 предлагат активно, плавно и лесно придвижване по всякакви терени. Ергономичната концепция и иновативният механизъм за сгъване, разработен от PEUGEOT Design Lab улесняват редуването на колоездене с придвижване пеша, с влак или с метро.

• e-Kick и eF01 комуникират с по-голямата част от смартфоните с помощта на протокола Bluetooth© Low Energy. Приложението MYPEUGEOT APP осигурява моментален поглед върху нивото на заряд на батерията.

Електрическата тротинетка e-Kick е плод на сътрудничеството между PEUGEOT и MICRO, световен лидер в производството на тротинетки за последните 20 години.

Кормилото, разработено от PEUGEOT Design Lab съчетава естетика и практичност. Сгъването става за няколко секунди и позволява транспортирането на тротинетката само върху едно колело. В сгънато положение e-Kick заема минимално място, което улеснява пътуването в обществения транспорт.

Механизмът „Motion Control“ позволява мощността да се адаптира според потребностите и желанията на потребителя. e-Kick може да достигне скорост от 25 kм/ч, тежи 8,5 кг и осигурява автономност от 12 км благодарение на литиево-йонната си батерия.

Сгъваемият електрически велосипед eF01 затвърждава историческия опит на PEUGEOT в производството на сгъваеми велосипеди.

PEUGEOT Design Lab създава иновативна кинематика: достатъчни са 10 секунди и три движения, за да се сгъне и разгъне велосипедът. Сгъваемият велосипед се транспортира лесно благодарение на вградената в рамката дръжка и двете колета, които се подравняват отлично към земята. Патентованата седалка, запаметяваща позицията, позволява да се намери идеалната височина на седалката след всяко разгъване на велосипеда.

Ефективен и безопасен, eF01 достига скорост от 20 км/ч и е снабден с литиево-йонна батерия, позволяваща автономност до 30 километра. Той тежи 17 кг и е оборудван с дискови спирачки, осигуряващи оптимална безопасност.

*eF01: e за Електрически / F за Сгъваем (Folding) / 01 за принадлежност към Луксозния клас

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ВЕЛОСИПЕД PEUGEOT eU01s**: ЕДНА УСКОРЕНА МОБИЛНОСТ

PEUGEOT навлиза в нова ера с електрическия велосипед eU01s, който може да се движи със скорост 45 км/ч.

Със скоростта си от 45 kм/ч, eU01s е алтернатива на електрическите велосипеди и традиционните скутери: той позволява на Марката с Лъва да затвърди позициите си в този развиващ се пазар.

Функционален и ефективен, eU01s е замислен като градски и шосеен велосипед, който спестява значително време по маршрута от вкъщи до работата и подарява изключително преживяване във времето за забавление.

Динамичен и безопасен, eU01s осигурява на водача си оптимална автономност от 75 или 95 километра благодарение на литиево-йонната батерия от 400 или 500 Wh. Безопасността и надежността са гарантирани от дисковите спирачки (180 мм) и ремъчната трансмисия, която не се нуждае от поддръжка.

За да оптимизира маршрута, навигацията 3D BOCH© Nyon е налична като опция.

**eU01s: e за Електрически / U за Градски / 01 за принадлежност към Луксозния клас / s за Скорост (45 км/ч)

PEUGEOT SCOOTERS ПРЕДСТАВЯ ДВЕ НОВИ ВЕРСИИ НА ВОДЕЩИТЕ СИ МОДЕЛИ: PEUGEOT METROPOLIS RS SATIN TECHNIUM И DJANGO ID 125 cм3

Още тази година най-старата марка в света на моторизирани превозни средства на две колела ще се представи на Автомобилния салон в Париж. А поводът за това са два от нейните водещи модели: Peugeot Metropolis RS в новия си цвят Satin Technium и Django в неиздавана ID версия, замислена и гласувана от неговата Facebook общност!

Peugeot Metropolis, най-технологичният триколесен скутер на пазара, ще бъде представен тук в RS версията си. Свободно вдъхновен от света на автомобилите, чието истинско продължение е, скутерът е идеален за ежедневна употреба и естествено намира мястото си на Автомобилния салон в Париж. И ето кой ще очарова забързаните господа, търсещи удобно, безопасно и стилно превозно средство, способно да владее пътя, без да попада в капаните на уличното движение.

Наличен в цвят Titanium, Peugeot Metropolis RS вече се предлага и в нюанс Satin Technium: блестящ матов светлосив нюанс, който подчертава контрастите на скутера и му придава стилния естетически вид, присъщ на Марката. Тонираният ветробран, регулиращ се с едно натискане, стилните черни джанти, алуминиевият под и спортният иноксов ауспух подчертават още повече елегантната му, спортна визия.

Изключително оборудван, Peugeot Metropolis е признат за най-технологичния скутер на пазара, изцяло в услуга на безопасността и комфорта на водача. Превозното средство е снабдено със система DTW (Dual Tilting Wheels), с електрическа паркинг спирачка, с дневни светлини, с интелигентен бордови компютър (постоянен контрол на налягането в гумите, индикатор за ниско налягане, контрол на средния разход на гориво и т.н.), с двигател 400i LFE (Low Friction Efficiency) … плюс Smart Key, електронен ключ, разпознаваем в радиус от 1,5 м около скутера.

С напевното си име и възхитителния си нео ретро стил Django е вдъхновен директно от емблематичния S55 от 1953 на Марката. С 4 различни предложения – Héritage, Sport, Evasion и Allure – скутерът превзема пътищата с чаровния си облик и стилен дизайн. Django е идеалният градски спътник (с двигатели от 50 cм3 и 125 cм3), който предлага възможността да персонализирате своя скутер с опцията „concept scooter“: благодарение на конфигуратора Django ID, достъпен на сайта на Peugeot Scooters, вече е възможно да създадете модела на мечтите си. Можете да избирате измежду 22 едноцветни и двуцветни варианта, 7 седалки, 3 варианта на огледала за обратно виждане, 2 варианта за задната част и светлинната идентфикация, тоест разполагате с избор от над 110 000 различни комбинации.

Що се отнася до оборудването, скутерът е снабден във всичките си версии с многобройните предимства на серията (равен под, двойна заключваща се жабка, едната от които снабдена с контакт 12V, полудигитално бордно табло, LED осветление, багажник за каска…) и с различни опции за още по-голям стил и безопасност.

Вдъхновен от Facebook общността на Peugeot Scooters, Django ID, който ще присъства на Автомоблиния салон в Париж е уникален модел, чиято горна част е в цвят Vitamin Orange и долна – в цвят Mad Grey, със седалка Evasion и шаси Sport. Моделът е представен с едноцилиндров, 4-тактов двигател с обем 125 cм3 и спирачна система SBC (Synchro Bracking Concept), капак на огледалото за обратно виждане в цвят Ink Black, LED светлинна идентификация, преден багажник, ветробран и облегалка за пътника.

По време на Автосалона можете да откриете останалата гама Peugeot Scooters 125 см3 в експозицията на двуколесни скутери срещу Hall 1 Portes de Versailles.

БУТИК И АНИМАЦИИ

Освен неизменните миниатюри и мелнички за сол и пипер PEUGEOT, бутикът представя гамата Arts de la Table, както и последните изобретения на PEUGEOT Design Lab в областта на ръчните часовници и играчките, носещи вдъхновението на емблематичния 402 coupé Darl’mat.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: