ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Стилни, гъвкави, практични: Оригинални аксесоари на Opel за Crossland X

like0 unlike0
Auto-Press 12 Jan 2018 Новини
25
0

Стилни, гъвкави, практични: Оригинални аксесоари на Opel за Crossland X

Стилни, гъвкави, практични: Оригинални аксесоари на Opel за Crossland X
/add_images/news/012018/s_1515736806_293.jpg
  1. Стилни, гъвкави, практични: Оригинални аксесоари на Opel за  Crossland X
  2. Стилни, гъвкави, практични: Оригинални аксесоари на Opel за  Crossland X
  3. Стилни, гъвкави, практични: Оригинални аксесоари на Opel за  Crossland X
  4. Стилни, гъвкави, практични: Оригинални аксесоари на Opel за  Crossland X

• Стилни аксесоари: усещане за високо качество отвън и отвътре

• Удобство и подреденост: FlexOrganizer за повече комфорт при пътуване

• Безопасно съхраняване: превоз на багаж, ски и сноубордове на покрива

• Чисто: защита на багажното пространство, калобрани и още

• Без притеснения: детски седалки за всички възрастови групи

Рюселсхайм. Стилен и функционален, Opel Crossland X съчетава качества като практичност и пространство със солидното излъчване на SUV. Специално конструираните, висококачествени оригинални аксесоари на Opel правят популярния кросоувър още по-комфортен, безопасен и практичен. За зимната ваканция, например, широката гама от предложения включва кутии и багажници за покрива, както и оборудване за комфорт, безопасност, защита и инфоразвлечение. Те се допълват от зимни гуми и вериги за сняг, както и разнообразни дизайнерски и OPC стилистични елементи.

Повече стил: да превърнеш Crossland X в незабавно завладяващ погледа автомобил

Opel предлага стилни аксесоари, които правят визията на Crossland X още по-атрактивна. Сред тях са елегантните панели на праговете, които имат алуминиева визия и са с осветено от LED елементи лого на Opel, както и OPC Line педали със стоманено покритие (€99.90*), осигуряващи спортно усещане на водача. Стабилните допълнителни алуминиеви прагове със стоманено покритие (и гумени вложки за предотвратяване на хлъзгането) (€547.00*), специално конструирани за Crossland X, позволяват лесен достъп до багажника или кутията на покрива. Те са също и дизайнерски елементи, които завладяват погледа и подчертават солидната визия на Crossland X.

Черните калобрани със знак на Opel (€36.50*), особено през зимата защитават боята на Crossland X от кал, сол, пясък, чакъл и сняг. Те се монтират лесно без нужда от специални инструменти и са лесни за почистване.

Практично, безопасно, спретнато: функционално оборудване за багажното пространство и интериора

Драскотините и петната в багажното отделение на Crossland X са история, благодарение на защитното оборудване, релсите и интелигентната система FlexOrganizer. Коритото против плъзгане на товара (€70.50*) запазва багажника чист и подреден, а високите и странични стени осигуряват защита от мръсотия и влага. Мръсните ботуши или ски обувките могат да бъдат поставени върху гумени подови стелки (€52.50* за набор от четири), с което осигуряват чистотата на багажното отделение.

Opel предлага също и множество принадлежности FlexConnect. Те лесно се прикрепват и свалят от опорите за глави на предните седалки. Налице са различни устройства за фиксиране, като например таблети за гледане на филми и четене на книги. Към основата на опорите могат да се окачат FlexConnect куки и закачалки – удобни принадлежности за поставяне на пазарски части например, или дрехи. Допълнителен комфорт за пътниците на втория ред седалки се осигурява от сгъващите се табли с интегрирани опори за чаши. Таблите осигуряват стабилна повърхност и могат да бъдат сгъвани, за да се спести пространство, когато не са необходими. Вложките за опори на чаши и съхраняване на козметични принадлежности или различни необходими дреболии и пособия завършват гамата от аксесоари за осигуряване на чист и спретнат интериор на автомобила.

Ако возите домашни любимци, можете да ползвате стабилна решетка преграждаща багажното отделение (€186.00*) и защитаваща тях и пътниците в случай на внезапно спиране. Защитната мрежа е изработена от облицована стомана и може да бъде инсталирана зад опорите за глава на втория ред. В допълнение, меката обезопасяваща мрежа за товарното отделение на вашия Opel, която се фиксира с куки, гарантира, че багажът няма да се плъзга и ще стои стабилно на пода.

Карго зона плюс: багажници и кутии на покрива и т.н.

Гамата от аксесоари Opel включва също множество системи за превоз при екскурзии и пътувания. Клиентите на Crossland X могат да получат допълнително багажно пространство с помощта на алуминиевите носещи конзоли на покрива и широк избор от кутии от партньора на Opel, Thule. Носещата система на Thule Xtender 739 например, може да побере до шест чифта ски и до четири сноуборда. Кутии с различни размери – като аеродинамично оформените системи на покрива Excellence – могат да бъдат прикрепени към основната носеща конструкция. Кутията с размери 2 180 x 940 x 400 милиметра може да бъде отваряна от двете страни, а това прави товаренето и разтоварването много по-лесно. Багажният обем на Crossland X по този начин нараства с до 470 литра – достатъчно пространство за багажа за зимна ваканция на цялото семейство.

Комфортно пътуване на семейството: безопасни, лесни за монтиране детски седалки

Opel винаги мисли и за най-малките пътници и Crossland X предлага разнообразие от детски седалки и системи за защита за всякакви възрастови групи – всички отговарящи на последните изисквания на ЕС, включително за защита при страничен удар. Лесните за монтаж детски седалки с ISOFIX система за прикрепване или със стандартните триточкови колани се предлагат на цена от €179.00*.

Повече информация за практичните, безопасни и стилни аксесоари за Crossland X можете да откриете онлайн или при всеки дилър на Opel.

* Всички цени са препоръчителни за Германия. За някои части се начисляват допълнителни цени за монтаж.

HD и обогатена реалност чрез програмата Honda Xcelerator Великобритания с първи спад от шест години

Подобни

Новата Mercedes-Benz G-класа. Иконата преоткрива себе си.

Новата Mercedes-Benz G-класа. Иконата преоткрива себе си.

Новата Mercedes-Benz G-класа се представя в топ форма по време на автомобилното изложение в Детройт. Целта на развойната дейност е...

INFINITI записа осма поредна рекордна продажбена година

INFINITI записа осма поредна рекордна продажбена година

INFINITI Motor Company обяви, че през изминалата година компанията е записала осмата си поредна рекордна продажбена година. През...

Lotus Evora GT410 Sport: 410 конски сили, 305 км/ч

Lotus Evora GT410 Sport: 410 конски сили, 305 км/ч

Lotus демонстрира новото попълнение в модификационното портфолио на модела си Evora, наречено Evora GT410 Sport. Както...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: