ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Стилни, гъвкави, практични: Оригинални аксесоари на Opel за Crossland X

like0 unlike0
Auto-Press 12 Jan 2018 Новини
33
0

Стилни, гъвкави, практични: Оригинални аксесоари на Opel за Crossland X

Стилни, гъвкави, практични: Оригинални аксесоари на Opel за Crossland X
/add_images/news/012018/s_1515736806_293.jpg
  1. Стилни, гъвкави, практични: Оригинални аксесоари на Opel за  Crossland X
  2. Стилни, гъвкави, практични: Оригинални аксесоари на Opel за  Crossland X
  3. Стилни, гъвкави, практични: Оригинални аксесоари на Opel за  Crossland X
  4. Стилни, гъвкави, практични: Оригинални аксесоари на Opel за  Crossland X

• Стилни аксесоари: усещане за високо качество отвън и отвътре

• Удобство и подреденост: FlexOrganizer за повече комфорт при пътуване

• Безопасно съхраняване: превоз на багаж, ски и сноубордове на покрива

• Чисто: защита на багажното пространство, калобрани и още

• Без притеснения: детски седалки за всички възрастови групи

Рюселсхайм. Стилен и функционален, Opel Crossland X съчетава качества като практичност и пространство със солидното излъчване на SUV. Специално конструираните, висококачествени оригинални аксесоари на Opel правят популярния кросоувър още по-комфортен, безопасен и практичен. За зимната ваканция, например, широката гама от предложения включва кутии и багажници за покрива, както и оборудване за комфорт, безопасност, защита и инфоразвлечение. Те се допълват от зимни гуми и вериги за сняг, както и разнообразни дизайнерски и OPC стилистични елементи.

Повече стил: да превърнеш Crossland X в незабавно завладяващ погледа автомобил

Opel предлага стилни аксесоари, които правят визията на Crossland X още по-атрактивна. Сред тях са елегантните панели на праговете, които имат алуминиева визия и са с осветено от LED елементи лого на Opel, както и OPC Line педали със стоманено покритие (€99.90*), осигуряващи спортно усещане на водача. Стабилните допълнителни алуминиеви прагове със стоманено покритие (и гумени вложки за предотвратяване на хлъзгането) (€547.00*), специално конструирани за Crossland X, позволяват лесен достъп до багажника или кутията на покрива. Те са също и дизайнерски елементи, които завладяват погледа и подчертават солидната визия на Crossland X.

Черните калобрани със знак на Opel (€36.50*), особено през зимата защитават боята на Crossland X от кал, сол, пясък, чакъл и сняг. Те се монтират лесно без нужда от специални инструменти и са лесни за почистване.

Практично, безопасно, спретнато: функционално оборудване за багажното пространство и интериора

Драскотините и петната в багажното отделение на Crossland X са история, благодарение на защитното оборудване, релсите и интелигентната система FlexOrganizer. Коритото против плъзгане на товара (€70.50*) запазва багажника чист и подреден, а високите и странични стени осигуряват защита от мръсотия и влага. Мръсните ботуши или ски обувките могат да бъдат поставени върху гумени подови стелки (€52.50* за набор от четири), с което осигуряват чистотата на багажното отделение.

Opel предлага също и множество принадлежности FlexConnect. Те лесно се прикрепват и свалят от опорите за глави на предните седалки. Налице са различни устройства за фиксиране, като например таблети за гледане на филми и четене на книги. Към основата на опорите могат да се окачат FlexConnect куки и закачалки – удобни принадлежности за поставяне на пазарски части например, или дрехи. Допълнителен комфорт за пътниците на втория ред седалки се осигурява от сгъващите се табли с интегрирани опори за чаши. Таблите осигуряват стабилна повърхност и могат да бъдат сгъвани, за да се спести пространство, когато не са необходими. Вложките за опори на чаши и съхраняване на козметични принадлежности или различни необходими дреболии и пособия завършват гамата от аксесоари за осигуряване на чист и спретнат интериор на автомобила.

Ако возите домашни любимци, можете да ползвате стабилна решетка преграждаща багажното отделение (€186.00*) и защитаваща тях и пътниците в случай на внезапно спиране. Защитната мрежа е изработена от облицована стомана и може да бъде инсталирана зад опорите за глава на втория ред. В допълнение, меката обезопасяваща мрежа за товарното отделение на вашия Opel, която се фиксира с куки, гарантира, че багажът няма да се плъзга и ще стои стабилно на пода.

Карго зона плюс: багажници и кутии на покрива и т.н.

Гамата от аксесоари Opel включва също множество системи за превоз при екскурзии и пътувания. Клиентите на Crossland X могат да получат допълнително багажно пространство с помощта на алуминиевите носещи конзоли на покрива и широк избор от кутии от партньора на Opel, Thule. Носещата система на Thule Xtender 739 например, може да побере до шест чифта ски и до четири сноуборда. Кутии с различни размери – като аеродинамично оформените системи на покрива Excellence – могат да бъдат прикрепени към основната носеща конструкция. Кутията с размери 2 180 x 940 x 400 милиметра може да бъде отваряна от двете страни, а това прави товаренето и разтоварването много по-лесно. Багажният обем на Crossland X по този начин нараства с до 470 литра – достатъчно пространство за багажа за зимна ваканция на цялото семейство.

Комфортно пътуване на семейството: безопасни, лесни за монтиране детски седалки

Opel винаги мисли и за най-малките пътници и Crossland X предлага разнообразие от детски седалки и системи за защита за всякакви възрастови групи – всички отговарящи на последните изисквания на ЕС, включително за защита при страничен удар. Лесните за монтаж детски седалки с ISOFIX система за прикрепване или със стандартните триточкови колани се предлагат на цена от €179.00*.

Повече информация за практичните, безопасни и стилни аксесоари за Crossland X можете да откриете онлайн или при всеки дилър на Opel.

* Всички цени са препоръчителни за Германия. За някои части се начисляват допълнителни цени за монтаж.

Hyundai обнови i40

Подобни

SEAT подобри резултата си за цялата 2017 година за 11 месеца

SEAT подобри резултата си за цялата 2017 година за 11 месеца

Испанският поризводител SEAT обяви, че с ръст от 7.2% през ноември до ниво от 43 300 продажби, марката вече подобрила резултата си...

POLESTAR продължава изпитанията на уникалния хибрид POLESTAR 1 (Видео)

POLESTAR продължава изпитанията на уникалния хибрид POLESTAR 1 (Видео)

Polestar, която е част от гиганта Volvo Cars, обяви, че реалните изпитания на първите VP (Verification Prototype) прототипи на...

Лондонската полиция вече спира с “Тактически контакт” крадци на мотори и мопеди - видео

Лондонската полиция вече спира с “Тактически контакт” крадци на мотори и мопеди - видео

Лондонската полиция прилага интересно тактическо средство за борба с крадците на две колела. То се нарича “тактически контакт” и...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: