ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

SsangYong (Корея) на Auto City Пловдив 2018

like0 unlike0
Auto-Press 23 Sep 2018 Новини
259
0

SsangYong (Корея) на Auto City Пловдив 2018

SsangYong (Корея) на Auto City Пловдив 2018
/add_images/news/092018/s_1537714808_740.jpg
  1. SsangYong (Корея) на Auto City Пловдив 2018
  2. SsangYong (Корея) на Auto City Пловдив 2018
  3. SsangYong (Корея) на Auto City Пловдив 2018
  4. SsangYong (Корея) на Auto City Пловдив 2018

Водещата и единствена специализирана в производството на всъдеходи и 4х4 автомобили компания в Южна Корея - SsangYong Motor Company - постоянно обновява и допълва продуктовата си SUV гама. След наскоро представения D-сегмент SUV Rexton G4, който е новият флагман на южнокорейската марка, дойде ред на

Musso (D-сегмент пикап с висока проходимост) - НАЦИОНАЛНА ПРЕМИЕРА на изложението Auto City Пловдив 2018

Изложение Auto City, 24 - 29 Септември, Международен Технически Панаир, Пловдив

Щанд V-5 (открита площ)

Изцяло новият пикап Musso на южнокорейския SUV-специалист Ssang Yong Motor пристига в България тази есен, благодарение на изключителния дистрибутор на марката - Ратола Корпорация и ще бъде звездата на щанда на SsangYong на предстоящото в Пловдив специализирано автомобилно изложение Auto City, което ще се проведе в рамките на есенния Международен Технически панаир (24 - 29 септември 2018).

Изграден върху платформата на новия SUV-флагман Rexton G4, Musso споделя неговата конструкция с високоякостна рама, която, в комбинация със задвижването 4х4, му осигурява изключителна здравина, отлично поведение извън пътя и безкомпромисна сигурност. 5-местният пикап с двойна кабина съчетава лукса на премиум всъдехода Рекстън, чиято платформа и компонентна база споделя, с ненадмината функционалност и огромна товарна платформа. Допълнен с подходящите за целта надстройки и аксесоари, високопроходимият пикап Musso се превръща в универсално транспортно средство, еднакво подходящо за работа и удоволствие там, където теренът е предизвикателство.

Мусо е задвижван от мощен дизелов 2.2 e-XDi двигател с директно впръскване на горивото и турбина с променлива геометрия с мощност 181 к.с. и максимален въртящ момент от 400 Нютонметра, поддържан в диапазона 1,400-2,800 об./мин. Скоростните кутии са 6-степенни, съответно ръчна и автоматична, разработка на реномирания японски производител Aisin Seiki.

Отвътре, в сравнение с повечето пикапи на пазара, Musso е изключително луксозен и богато оборудван. Усещането за разкош идва както от щедрото пространство, отпуснато за раменете и краката на водача и пътниците, така и от високото качество на материалите в купето. Топ-версиите на Musso са с комфортни седалки, тапицирани с висококачествена естествена кожа Nappa и ултрамодерна инфотейнмънт система с 9.2-инчов сензорен дисплей с висока резолюция и приложения Apple CarPlay/Android Auto, Wi-fi mirroring и др.

Цената, на която ще се продава модела в България, ще бъде обявена на изложението Auto City Пловдив 2018.

Разбира се, на щанда на Ratola, редом с Musso, ще можете да видите и неговия вдъхновител - царствения

Rexton G4 (D-сегмент SUV с висока проходимост)
Изложение Auto City, 24 - 29 Септември, Международен Технически Панаир, Пловдив

Щанд V-5 (открита площ)

Въпреки че носи добре познатото име Rexton, внушителният южнокорейски всъдеход не е еволюция на предходния модел, а чисто нова разработка, стъпила на последно поколение носеща рама, изработена от революционната високотехнологична гига-стомана на POSCO. Задвижва се от 2.2-литров турбодизелов двигател с максимална мощност 181 к.с. и максимален въртящ момент 420 Нм, куплиран с 6-степенна ръчна или 7-степенна автоматична трансмисия Mercedes-Benz. Размерите му са увеличени спрямо предишното поколение на Рекстън: дължина 4,850 мм, широчина 1,960 мм, височина 1,825 мм и междуосие 2,865 мм, а силуетът успешно интерпретира актуалните тенденции в автомобилния дизайн. Луксозният интериор на Rexton G4 се отличава с високо качество на материалите и изпълнението, а изобилието от системи за контрол и сигурност (ABS-EBD, ESP, BAS, TCS, HBA, HDC, HSA, ARP, SSPS, ESS, AEBS, FCWS, LDWS, BDS, LCA, RCTA, TSR, TPMS и др.) осигурява комфортно и безгрижно пътуване. Пасивната сигурност на Rexton G4 включва още 9 въздушни възглавници и най-надеждната механична защита от деформации. Инфотейнмънт системата, поддържаща Apple CarPlay и Google Android Auto, e с голям 9.2-инчов сензорен дисплей с висока резолюция и множество функции, между които навигация и паркинг-асистент с 360° видео обзор. След всичко изброено дотук е наистина изненадващо, че левовата цена на новия Rexton все още е 5-цифрена, дори в най-високата версия Premium, а допълнително предимство в България е наличието на 7 пълноценни седалки, което означава, освен комфорт, право на данъчен кредит за юридическите лица.

В тест-драй зоната на изложението посетителите на Auto City Пловдив 2018 ще могат да се запознаят и с по-компактните 4х4 предложения на марката, между които хитовия градски кросовър Tivoli и по-семейната му XL-версия XLV. От Ratola обещават атрактивни цени и приятни изненади.

*Източник: www.ratola.bg

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: