ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Според патентна заявка Ford ще нарече електрическия си SUV Mach E

like0 unlike0
Auto-Press 11 Dec 2018 Новини
306
0
Според патентна заявка Ford ще нарече електрическия си SUV Mach E

Феновете на Ford Mustang не приеха никак добре слуха, че Ford може да кръсти бъдещият си електроSUV с пробег от 480 км Mach 1. Името Mach 1 принадлежи на един от най-мощните и състезателни варианти на Mustang от 1969-а и е сред най-уважаваните и търсени от колекционерите.

С подаването на патентна заявка от Синия овал възниква нова възможност за кръщаване - "Mach E" или "Mach-E." Ford е подал заявка и за двете имена на 26-и ноември “за използване за автомобили, наименуване, електромобили, пътнически автомобили, камиони, suv, офроудъри, структурни елементи, фитинги, баджове, метелни регистрационни номера” - всичко което предлага на пазара Ford.

Във връзка със запитване за подадената заявка говорителят на Синия овал Майк Ливайн отговори с леко шикалкавене: "Заявката за търговска марка е предназначена да защити нови идеи, но не е непременно индикация за нов бизнес или планиран нов продукт”.

Когато за пръв път заговориха за бъдещия си електроSUV, от Ford казаха че искат той да развие възможностите на Mustang, както и да ползва елементи от дизайна на класиката. Още от Синия овал искат колата да има възможностите на модела й F-150 Raptor pickup, инспириран от прочутото офроуд състезание Baja 1000.

Много е възможно едно от заявените имена да бъде използвано за новата хибридна версия на купето Mustang, за което от Ford казват че се развива интензивно в момента. SUV-ът пък е известен вече като “300-mile electric SUV," и е повече от ясно че се нуждае от добро име. Предвижда се моделът да излезе в продажба в края на следващата 2019-а година като модел 2020.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: