ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

София Франс Ауто започна да предлага лекотоварните автомобили PIAGGIO (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 15 Mar 2018 Новини
121
0

София Франс Ауто започна да предлага лекотоварните автомобили PIAGGIO (Видео)

София Франс Ауто започна да предлага лекотоварните автомобили PIAGGIO (Видео)
/add_images/news/032018/s_1521133202_880.jpg
  1. София Франс Ауто започна да предлага лекотоварните автомобили PIAGGIO (Видео)
  2. София Франс Ауто започна да предлага лекотоварните автомобили PIAGGIO (Видео)
  3. София Франс Ауто започна да предлага лекотоварните автомобили PIAGGIO (Видео)
  4. София Франс Ауто започна да предлага лекотоварните автомобили PIAGGIO (Видео)
  5. София Франс Ауто започна да предлага лекотоварните автомобили PIAGGIO (Видео)
  6. София Франс Ауто започна да предлага лекотоварните автомобили PIAGGIO (Видео)
  7. София Франс Ауто започна да предлага лекотоварните автомобили PIAGGIO (Видео)
  8. София Франс Ауто започна да предлага лекотоварните автомобили PIAGGIO (Видео)
  9. София Франс Ауто започна да предлага лекотоварните автомобили PIAGGIO (Видео)
  10. София Франс Ауто започна да предлага лекотоварните автомобили PIAGGIO (Видео)

Гамата включва триколесни и четириколесни превозни средства, ориентирани към голяма товароносимост. Лансиран за първи път през 1948 г., Piaggio Ape винаги е оставал верен на себе си и същевременно е продължавал да се развива през годините, надхвърляйки чисто функционалните граници на оригиналния продукт, за да се превърне в истинска икона на италианската култура и италианския начин на живот.

Идеален за транспортиране на стоки по тесните селски пътища или по стръмните, пренаселени градски улици, Ape предоставя несравнима компактност, пъргавина, икономичност и здравина. Широката гама различни варианти предлага решения за всяко възможно професионално приложение, както МОБИЛЕН БИЗНЕС И “STREET FOOD”, туристически обиколки, градинарство и селско стопанство, така и комунални услуги. Аpe е перфектен за използване в свободното време, отличителен автомобил за придвижване със стил.

“Ние сме особено горди да сме новите партньори на групата PIAGGIO за България”, коментира по време на провелото се днес събитие Стоян Желев, изпълнителен директор на София Франс Ауто. “Вчера имахме едно прекрасно събитие, с което представихме двуколесната гама на групата PIAGGIO с концепцията за MOTOPLEX (https://www.auto-press.net/BG_Авто/a:Първият-MOTOPLEX-в-България-отвори-врати), където под един покрив са изложени всичките им двуколесни марки, а днес представяме и лекотоварната гама на Piaggio. Ние от София Франс Ауто ще направим всичко по силите ни да развием гамата продукти и да използваме напълно синергиите, които тя внася в гамата лекотоварни продукти, които предлагаме”.

По време на събитието, Румен Червенков- изпълнителен директор на Трансформа, демонстрира първия прототип на компанията, разработен на базата на модела Ape и демонстрираш способностите й по отношение трансформирането на триколката в напълно функциониращ и автономен мобилен ресторант (food truck/ food tricycle)

Флагманът на четириколесната гама е моделът PORTER. Той се предлага във вариант като шаси кабина, товарна платформа, самосвал, ван и остъклен ван. PORTER е професионално, мултифункционално средство, проектирано като камион за надеждно изпълнение на различни задачи, с компактни размери и най- добрия в класа радиус на завой от под 4 метра за максимална маневреност. Maxxi е вариантът с най-високи показатели в гамата, издигащ възможностите на Porter до нови висоти. Максимален товарен капацитет от 1120 кг, изключителна стабилност дори при пълен товар, подобрено сцепление в условия на хлъзгава настилка.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: