ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

SKODA разшири гамата си велосипеди

like0 unlike0
Auto-Press 26 Jun 2017 Новини
27
0
SKODA разшири гамата си велосипеди

През тази година, моделната офанзива на Skoda продължава не само на четири, но и на две колела, след като марката анонсира увеличената си за 2017-та година гама велосипеди, в която са добавени няколко нови ретро-варианта, електрически и сгъваеми модели.

Гамата ретро модели на велосипедите Skoda е разширена с три нови предложения- VOITURETTE, CITY и CITY LADY, ново е сгъваемото предложение STRETCHGO (12.5 кг), а двата нови модела с електрическо подпомагане разширяват портфолиото до общо 13 налични пазарни предложения, предназначени както за възрастни, така и за деца.

Електрическите велосипеди на Skoda- eBIKE и eBIKE LADY, са оборудвани със задвижване Shimano (9 скорости), което предлага подпомагане на движението в три степени- Eco (около 70%), Normal (150%) и High (до 230%), както и максимална скорост на движение от 25 км/ч. Системата позволява и избор на режим “бутане”, който прави забавно и неангажиращо иначе досадното изживяване.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: