ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

SKODA Auto стъпи и в Сингапур

like0 unlike0
Auto-Press 23 Mar 2018 Новини
93
0
SKODA Auto стъпи и в Сингапур

SKODA Auto откри официално първия си търговско-сервизен център на територията на Сингапур и стартира пазарното си навлизане с портфолио от пет основни предложения.

На територията на страната, SKODA Auto ще бъде представлявана от Volkswagen Group Singapore (VGS), като на местните потребители марката ще предложи RAPID SPACEBACK, OCTAVIA и OCTAVIA RS и SUPERB, както и SUV моделите KAROQ и KODIAQ, а първите доставки към клиенти ще бъдат осъществени през май тази година.

“В нашата Strategy 2025, ние изложихме плановете си за разширяването на присъствието на SKODA от 102 до общо 120 пазара. Навлизането на сингапурския пазар е още една стъпка в постепенното въвеждане на този план”, коментира Бернхард Майер, изпълнитилен директор на SKODA Auto.

Глобалните продажби на SKODA през 2017 година достигнаха рекордното за историята на компанията ниво от 1 200 500 коли, което представлява увеличение от 6.6% в сравнение с 2016-та. Само през последния месец на миналата година, в дилърските центрове на марката са били закупени 107 500 нови автомобила, което е с 19.2% повече в сравнение със същия месец на предходната година.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: