ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Серджо Маркионе - Alfa ще има още два кросовъра!

like0 unlike0
Auto-Press 21 Feb 2017 Новини
12
0
Серджо Маркионе - Alfa ще има още два кросовъра!

Заради първият кросовър на спортната италианска марка Stelvio бяха изоставени плановете за производство на комби версията Sport Wagon на Giulia. Според ръководството на компанията функционалността им се припокрива, а кросовърът предлага доста повече качества от комбито.

За сметка на това, обаче, биг-босът на алианса Fiat Chrysler – Серджо Маркионе обяви че Alfa след лансирането на първия си в историята кросовър ще предложи на пазара още два – по-голям и по-малък от Stelvio.

Говорейки със следващите в Инстаграм компанията FCA на пистата в тестовия център Балоко в Италия, Маркионе каза: “Ще добавим още два модела на Alfa Romeo – един под и друг над Stelvio в продуктовата гама”. Stelvio беше ппредставен за пръв път по време на автосалона в Лос Анжелес през ноември миналата година. Колата вече тръгва на пазарите в Европа, а в Щатите ще влезе в шоурумовете на дилърите през второто тримесечие на годината.

Както и останалите модели на Alfa Romeos, и двата нови кросовъра ще бъдат произвеждани в Италия. Маркионе съобщи в същото интервю че единият ще бъде правен в Торино, като производството ще тръгне в края на 2018-а или началото на 2019-а година.

Stelvio е развит върху платформата на средноразмерния модел Giulia и се прави в същия завод, където седанът – в Касино, Италия.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: