ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

SEAT спести 12.6 млн евро за една година с идеи на работниците си

like0 unlike0
Auto-Press 17 Aug 2018 Новини
282
0
SEAT спести 12.6 млн евро за една година с идеи на работниците си

През последните няколко години испанският автомобилен производител SEAT осъществява интересна инициатива в компанията. Наречена Ideas for Improvement (Идеи за подобрение), програмата промотира споделянето на идеи от страна на служителите на марката, които биха довели до различни подобрения в работния процес и бизнеса й.

Само през изминалата година, реализирането на част от постъпилите идеи за подобрения от страна на работниците на SEAT (общо подадени 11 200), е довело до икономии в размер на цели 12.6 млн евро.

От SEAT приемат идеи за подобрения в десет основни категории- Продукти, Съоръжения, Ергономия, Енергийна ефективност, Хитри идеи, Подобрения на процесите, Качество, Околна среда и Иновации, като до момента от испанската марка са раздали повече от 2.1 млн евро на свои служители за техните идеи.

През първите шест месеца на тази година, към ръководството на SEAT са постъпили нови 7381 идеи за подобрения, което представлява увеличение в сравнение със същия период на миналата година.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: