ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

SEAT представи фейслифта на Leon

like0 unlike0
Auto-Press 21 Oct 2016 Новини
92
0

SEAT представи фейслифта на Leon

SEAT представи фейслифта на Leon
/add_images/news/102016/s_1477036803_633.jpg
  1. SEAT представи фейслифта на  Leon
  2. SEAT представи фейслифта на  Leon

SEAT току що показа обновената гама на фамилията Leon за 2017-а моделна година. Испанският производител ще започне да приема поръчки за трите модела в нея в края на тази година, а първите доставки ще са в началото на следващата.

Във външноста е променена радиаторната решетка, която е станала с 40 мм по-широка, фаровете са заимствани от кросовъра Ateca, а в по-скъпите комплектации са добавени хромирани елементи.

В кабината е монтирана изцяло новата инфотеймънт система с 8-инчов сензорен екран, има подръжка на Mirror Link, Android Auto, Apple CarPlay и безжично зарядно за смартфон, но отсъства CD-плейър.

Компанията е премахнала и лоста на ръчната спирачка, а като опция се предлага кръгово осветление. В топ-нивото Xcellance салонът е тапициран с кожа и алкантара. Цената му е сравнима с това на изпълнението Leon FR, но подобни версии се харчат добре в по-заможните страни на Европа.

Интересни са промените под капака на лифтирания модел. Новият двигател 1.6 TDI е с 5 к.с. по-мощен от предшественика си и предлага вече 115 “кончета”. Вариантът SEAT Leon ST 4Drive е с мощност 150 к.с., 2.0 TDI и вече ще е достъпен със 7-степенна роботизирана предавателна кутия със сдвоен съединител DSG. В гамата са включени двигатели с ходови обеми от 1,6 до 2,0 литра и мощности от 90 до 184 к.с.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: