ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

SEAT избира между 4 имена за новия си SUV модел

like0 unlike0
Auto-Press 13 Sep 2017 Новини
33
0
SEAT избира между 4 имена за новия си SUV модел

Успоредно със световната премиера на най-ексклузивната кола в цялата си история- Leon CUPRA R, на салона във Франкфурт испанският автомобилен производител SEAT анонсира и четирите предложения-финалисти за името на изцяло новия си SUV, който ще бъде пуснат в продажба през следващата година.

Лука де Мео- президент на SEAT, обяви, че четирите финални предложения са Alboran, Aranda, Avila и Tarraco, и че всеки който би искал да изрази своето предпочитание и да подкрепи някое от имената, може да го направи на сайта seat.com/seekingname. Предложението, събрало най-много гласове, ще бъде определено за победител и ще бъде използвано за обозначение на изцяло новото SUV предложение на испанската марка.

Seat стартира уникалната си инициатива #SEATseekingName на 1 юни и събра общо 133 332 предложения от участници от 106 държави в целия свят. Редуцирани на базата на основните изисквания на конкурса, броят достигна до 10 130 предложения, всяко едно от които свързано с различно историческо място в Испания, а големият победител ще бъде обявен преди 15 октомври тази година.

От 1982 година, до момента в портфолиото на SEAT са били включени общо 13 модела, имената на които са свързани с географски области в Испания- Ronda, Ibiza, Malaga, Marbella, Toledo, Inca, Alhambra, Cordoba, Arosa, Leon, Altea, както и най-новите Ateca и Arona.

Новото SUV предложение на SEAT, което ще видим на пазара през следващата година, ще бъде третото изцяло ново, след вече лансираната Ateca и Arona, която ще бъде показана през втората половина на тази година.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: