ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

SEAT Ibiza и Arona с поредно признание за безопасността си

like0 unlike0
Auto-Press 10 Dec 2018 Новини
297
0
SEAT Ibiza и Arona с поредно признание за безопасността си

След като SEAT Ibiza и Arona получиха признанието от 5 звезди от европейската Euro NCAP за безопасността, която предлагат на водача, пътниците и останалите участници в пътното движение, успехът им беше потвърден, под формата отново на 5 звезди, и след проведени от Latin NCAP тестови изпитания.

От SEAT коментират, че и двата автомобила, оборудвани стандартно с по 6 предпазни въздушни възглавници и електронна стабилизираща програма, са постигнали възможно най-високото ниво на безопасност според стандартите на Latin NCAP.

При оформянето на крайната оценка, Latin NCAP проверява сигурността, която предлагат автомобилите при челен удар със скорост на движение от 64 км/ч, страничен с 50 км/ч и страничен в стълб с 29 км/ч. По време на изпитанията се проверява също така и работата на редица системи за активна безопасност, като електронна стабилизираща система, спирачна антиблокираща система, наличие и работа на система за подсещане за поставяне на предпазен колан и други.

След провеждането на изпитанията, SEAT Ibiza и Arona са получили съответно оценки от 89% и 88% за защитата си на възрастни, и 85% и 87% за тази на подрастващите.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: