ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Seat Arona се показа хвърчейки във въздуха

like0 unlike0
Auto-Press 22 Jun 2017 Новини
30
0

Seat Arona се показа хвърчейки във въздуха

Seat Arona се показа хвърчейки във въздуха
/add_images/news/062017/s_1498114802_906.jpg
  1. Seat Arona се показа хвърчейки във въздуха
  2. Seat Arona се показа хвърчейки във въздуха

Премиерата на паркетника Seat Arona е насрочена за 26-и юни в Барселона, след което новия субкомпактен SUV на испанците ще може да бъде видян от широката публика по време на международния автосалон във Франкфурт през есента. В края на годината автомобила се очаква и в шоурумовете на дилърите на марката.

По време на подготовката за премиерата, колата е била хваната от папараци, носена из въздуха от хеикоптер, качена върху платформа.

Pd mо-малката “сестра” на Ateca и “роднина на Ibiza, Polo и компактkrs T-Roc, в нея е положен вариант на модулната платформа MQB-A0, а в двигателната й гама ще има както бензинови двигатели с мощности от 65 до 150 к.с.), така и дизели (80–115 к.с.). Кутиите са естествено пет или шестстепенна механичана и седемстепенна , роботизирана със сдвоен съединител DSG.

Вече типично за този клас е използването на двуцветно външно боядисване, а SEAT обещава още доста други варианти на персонализация. За тези които не виждат добре колата във въздуха, хакерите са осигурили и откраднати заводски картинки.

Интересно ще е даразберем дали ще има различни варианти на колата като по-спортния FR или наистина спортния Cupra. Навярно освен само с предно предаване ще видим и по-оффроуд варианта X-Perience.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: