ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Състоя се софийската премиера на IVECO Daily е6

like0 unlike0
Auto-Press 20 Jan 2017 Новини
32
0

Състоя се софийската премиера на IVECO Daily е6

Състоя се софийската премиера на IVECO Daily е6
/add_images/news/012017/s_1484935203_806.jpg
  1. Състоя се софийската премиера на IVECO Daily е6
  2. Състоя се софийската премиера на IVECO Daily е6
  3. Състоя се софийската премиера на IVECO Daily е6

„Астреко Тръкс“ представи верния помощник на бизнеса в центъра си на „Челопешко шосе“ 40 - в най-големия в страната ни закрит шоурум за товарни автомобили. Софийската премиера на новия IVECO Daily Euro 6 се състоя на територията на „Астреко Тръкс“, оторизиран дилър на италианската марка. Автомобилът с бизнес инстинкт намери своето достойно място в най-големия закрит шоурум за товарни автомобили в България (площ 518,9 кв. м).

Общо пет екземпляра от новото издание на модела пристигнаха в центъра на „Астреко Тръкс“ още вчера. Два от тях са товарни ванове, а три – шаси-кабини. Всички са оборудвани с новите двигатели на IVECO, отговарящи на стандарта Евро 6. Четири от тях са с 3,0-литровия силов агрегат с макс. Мощност 150 или 180 к.с. според версия, а един е с 2,3-литровия мотор с макс. мощност 160 к.с.

След пазарния успех и наградите, спечелени от новия Daily след пускането му на пазара през 2014 г., IVECO вдига летвата още по-високо с фейслифта на третото поколение на верния помощник на бизнеса.

Новото поколение Daily Hi-Matic Euro 6, предлага широка гама от двигатели до 210 hp и 470 Nm, а благодарение на новата интелигентна система EcoSwitch PRO допълнително вдига летвата по отношение на горивната ефективност. Със своите нови двигатели с обем 2,3 и 3,0 л мощност до 210 hp и въртящ момент до 470 Nm при върховите модели новото Daily Euro 6 пести до 8% в сравнение с предходните модели с Euro 5. Това е възможно благодарение на усъвършенстваните технологии на силовия тракт. Ниските разходи за поддръжка и ремонт, дължащи се на удължените интервали на обслужване и дълготрайните компоненти, носят допълнителни икономии от до 12%.

Чрез новото приложение, наречено DAILY BUSINESS UP, съвместимо с Android и iOS, шофьорът е винаги свързан и разполага с "помощник-водач" и "бизнес-асистент" на борда. Bluetooth връзка с автомобила се осъществява автоматично чрез новото цифрово радио и само за няколко секунди новият Daily Euro 6 се превръща в професионално работно място със свързаност.

Комфортният интериор се отличава с нов кожен волан, сини тапицерии на седалките и нови подглавници от текстил и полиуретанова пяна. Обзавеждането е променено и вече включва до 18 отделения за съхранение на вещи.

„Астреко Тръкс“ е оторизиран дилър на IVECO от 2014 г. и е част от холдинга „Астреко“, в чието портфолио влизат няколко компании, свързани с продажбата, дистрибуцията и поддръжката на велосипеди, мотоциклети, леки и товарни автомобили. Част от него са и „Бултрако“ АД и неговите дъщерни компании „Бултрако Моторс“ АД – София, Пловдив и Варна, специализирани във внос и дистрибуция на автомобили и мотоциклети Honda вече 25 години.

„Астреко център“

3843,36 кв. е общата разгърната площ на „Астреко център“ на бул. „Челопешко шосе“ 40. В комплекса ще открием най-големия в страната ни закрит шоурум за товарни автомобили, оторизиран сервиз на IVECO, сертифициран Bosch сервиз, тенекеджийно-бояджийно отделение и център за годишни технически прегледи за мотоциклети и леки и товарни автомобили (до 3,5 т).

Оторизираният сервиз на IVECO е с площ от 440,7 кв. м. Работи изключително с оригинални части от италианската марка. Разполага с 4 подемника. На този етап в него могат да се осъществяват ремонти и поддръжка на цялата гама Daily, а до месец ще обслужва и тежкотоварните гама на IVECO. Разполага с изключително съвременна техника, сред които стенд, за регулиране на преден мост, специализиран оригинален тестер EASY на IVECO за компютърна диагностика на всички електронни системи в автомобила и др. Сертифицираният сервиз на Bosch е с 4 работни места, 4-колонен подемник с 3D стенд за регулиране на преден и заден мост, монтаж, демонтаж и баланс на гуми, обслужване на климатици, диагностична техника, осцилоскоп и др.

IVECO е марка на CNH Industrial N.V., световен лидер в инвестиционните стоки, листван на Нюйоркската фондова борса (NYSE: CNHI) и на Електронния пазар на акции на Италианската фондова борса (MI: CNHI). IVECO проектира, произвежда и предлага на пазара широка гама от леко-, средно- и тежкотоварни автомобили, високопроходими камиони и автомобили за специални приложения, като например офроуд мисии. Широката гама продукти на марката включва Daily, който покрива сегмента от 3 - 7 t, Eurocargo – от 6 - 19 t, Trakker (предназначен за извънпътна работа) и Stralis, и двата над 16 t. В допълнение, марката Iveco Astra произвежда офроуд камиони, самосвали с твърдо и съчленено шаси, както и превозни средства със специално предназначение.

В IVECO работят близо 21 000 души в световен мащаб. Компанията управлява производствени обекти в 7 страни в Европа, Азия, Африка, Океания и Южна Америка, където произвежда автомобили с най-новите технологии. 4 200 търговски и сервизни обекта в над 160 страни предоставят техническа помощ за автомобилите с марка Iveco.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: