ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Rolls-Royce Cullinan идва със специални седалки за наблюдение (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 21 Feb 2018 Новини
162
0
Rolls-Royce Cullinan идва със специални седалки за наблюдение (Видео)

Днес Rolls-Royce разкри нови подробности за изцяло новия си модел Cullinan, за който от компанията коментират, че е много повече от SUV, кросовър или офроудър.

Rolls-Royce Cullinan ще се предлага с уникален пакет, наречен Viewing Suite, който обещава да предложи на двама изключително интересна и изтънчена обстановка за наблюдение по време на поредното приключение.

Пакетът Rolls-Royce Viewing Suite е автоматизиран и се активира с бутон, след което от подподовото пространство на товарното отделение се изтеглят и разгъват чифт елегантни столове и коктейлна масичка.

“От самото начало на Cullinan се фокусирахме върху това да предложим наистина автентично и луксозно Rolls-Royce изживяване на нашите клиенти чрез очарователни изненади и удоволствия”, коментират от легендарната марка. “Красотата на Cullinan Viewing Suite, начинът по който той се разгъва без каквото и да било усилие, вниманието към детайлите, най-качествената кожа, която отговаря на интериора на клиентския Cullinan, и това как той е конфигуриран, за да пренесе луксозната мебел до най-отдалечените места, всичко това свидетелства за ненадминатата компетентност на дизайнерите и занаятчиите на Rolls-Royce”.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: