ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Renault в партньорство със STAR WARS (TM)

like0 unlike0
Auto-Press 15 Nov 2017 Новини
46
0
Renault в партньорство със STAR WARS (TM)

Днес Renault обяви, че компанията е горда да анонсира партньорството си със STAR WARS (TM). От френската марка споделят, че и двете компании споделят страстта към иновациите, имат успешна история и вселена, която се простира през поколенията и вековете.

Renault участва в новата инициатива, като ще подпомогне лансирането на следващите два нови фирма на STAR WARS (TM)- STAR WARS: THE LAST JEDI и SOLO: A STAR WARS STORY, които са планирани за премиера съответно на 13 декември 2017 и 23 май 2018 година.

“Много сме доволни от това партньорство. STAR WARS (TM) и Renault имат голямо въздействие върху животите ни, когато бяхме млади и имахме желание да ги направим възможно най- вълнуващи и икспериментални”, коментира Ксавие Мартине, старши вицепрезидент на подразделението Маркетинг на Renault Франция. “За марката Renault, това е вълнуваща възможност да предложим оригинално изживяване на публиката, както в нашите продажбени центрове, така и чрез различните ни комуникационни медии. Освен това, това е дългосрочно партньорство, планирано да продължи до лятото на 2018 година. За феновете на STAR WARS (TM) и Renault предстоят много изненади”.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: