ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Renault акцентира върху безопасността на пътя с лансирането на „VIVE” - дизайнерски аксесоари за предпазния колан

like0 unlike0
Auto-Press 11 Oct 2018 Новини
76
0

Renault акцентира върху безопасността на пътя с лансирането на „VIVE” - дизайнерски аксесоари за предпазния колан

Renault акцентира върху безопасността на пътя с лансирането на „VIVE” - дизайнерски аксесоари за предпазния колан
/add_images/news/102018/s_1539273603_679.jpg
  1. Renault акцентира върху безопасността на пътя с лансирането на „VIVE” - дизайнерски аксесоари за предпазния колан
  2. Renault акцентира върху безопасността на пътя с лансирането на „VIVE” - дизайнерски аксесоари за предпазния колан
  3. Renault акцентира върху безопасността на пътя с лансирането на „VIVE” - дизайнерски аксесоари за предпазния колан
  4. Renault акцентира върху безопасността на пътя с лансирането на „VIVE” - дизайнерски аксесоари за предпазния колан

Под наслов „Fashion for life”, дизайнерският аксесоар за колан “VIVE” цели да припомни на шофьори и пътници да поставят предпазен колан в автомобила

Вече три години, Renault е сред лидерите на българския автомобилен пазар и един от най-големите автомобилни производители в световен план. От години марката насочва вниманието на обществото към безопасността на пътя чрез различни кампании със социална отговорност. Поредна инициатива е лансирането на моден аксесоар за колани “VIVE”, който засяга проблема с не поставянето на предпазни колани. Според мрачната статистика България е на първо място по смъртност на пътя в Европейския съюз, а между 200 и 300 души загиват годишно, защото са били без предпазен колан.

Renault адресира проблема като превръща предпазния колан в желан аксесоар, изразяващ индивидуалността и естетиката на шофьорите и пътуващите. Аксесоарът VIVE е в колекция от три дизайна, насочени към три ключови целеви групи – мъжки, дамски и детски в партньорство с известни брандове сред съответните аудитории.

Мъжкият дизайн е в партньорство с българския бранд за чорапи Stinky Socks, Със своите представителства в 20 държави на 6 континента марката е утвърдена сред сноуборд и скейтборд ентусиастите по цял свят. Дизайнът на VIVE е вдъхновен от един от най-популярните модели на Stinky – Camo.

Точките на дамския дизайн са дело и запазена марка на модния бранд Muse Shop. Марката е любима на женската аудитория заради своя момичешки стил и индивидуален почерк. Със своите два бутика в София, Muse Shop предлага на дамите да съчетаят предпазния си колан с нежния си тоалет.

Детският дизайн е вдъхновен от българския детски филм „Лили рибката“, представен по-рано тази година. Филмът е удостоен с многобройни награди, сред които "Най-добър Европейски филм" от European Cinematography Awards и „Най-добър игрален филм“ от Международен фестивал на детските филми в Сан Диего и е увлекателно интересен както за децата, така и за техните родители.

Renault цели да развива продукта занапред и да представи още дизайни в партньорство с повече брандове през следващите години.

“VIVE” ще се разпространява на препоръчителна цена от 25 лв. в дилърската мрежа на Renault в България, както и чрез дистрибуционните канали на Stinky, Muse Shop и „Лили рибката“.

*Източник: www.renault.bg

Електрокарът Renault K-ZE е на базата на бюджетния Kwid - видео

Подобни

VOLVO отново е Автомобил на годината на Япония

VOLVO отново е Автомобил на годината на Япония

Volvo записа невероятен и невиждан до момента успех, след като марката стана първата с втора поредна победа за вносна марка в...

SEAT Ibiza и Arona с поредно признание за безопасността си

SEAT Ibiza и Arona с поредно признание за безопасността си

След като SEAT Ibiza и Arona получиха признанието от 5 звезди от европейската Euro NCAP за безопасността, която предлагат на...

SEAT подобри резултата си за цялата 2017 година за 11 месеца

SEAT подобри резултата си за цялата 2017 година за 11 месеца

Испанският поризводител SEAT обяви, че с ръст от 7.2% през ноември до ниво от 43 300 продажби, марката вече подобрила резултата си...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: