ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

През 2003 г. 300-годишнината на Санкт Петрбург е отбелязана със специален автопробег

like0 unlike1
18 May 2013 Новини
186
0
През 2003 г. 300-годишнината на Санкт Петрбург е отбелязана със специален автопробег

1912 - във Франкфурт на Майн се ражда Георг фон Опел (1912 - 1971 г.), внук на Адам Опел, бъдещ автомобилен състезател и предприемач и президент на Асоциацията на дилърите на Опел.

1967 - в Мьонхенгладбах се ражда Хайнц-Харолд Френцен немски пилот от Формула 1. По време на активната си кариера се състезава за екипите на Заубер, Уилямс, Джордан Гран При и Ероуз и записва 3 победи.

1971 - в Хирошима, Япония се ражда Нобутеру Танигучи, японски дрифтинг и рали състезател. Нобутеру по прякор NOB ("No One Better") или "The Pimp" се състезава на легендарния Nissan Silvia S15 (в Европа Nissan 200SX).

2003 - по повод 300-годишнината на Санкт Петербург на борда на товарен самолет политат 15 колекционни автомобила от Лондон до Екатеринбург за участие в автомбилен пробег. Колоната се възглавява от лимузини Bentley, Vauxhall производство 20-те години на миналия и Cadillac образец 1941 г. Дистанцията на автопробега е 2500 км. и в него взема участие роднина на последния руски император и братовчед на кралица Елизабет II, принц Майкъл Кентски.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *:

Виж какво се случи на: