ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

POLESTAR продължава изпитанията на уникалния хибрид POLESTAR 1 (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 10 Dec 2018 Новини
303
0
POLESTAR продължава изпитанията на уникалния хибрид POLESTAR 1 (Видео)

Polestar, която е част от гиганта Volvo Cars, обяви, че реалните изпитания на първите VP (Verification Prototype) прототипи на първия модел на марката- POLESTAR 1, продължават с пълна сила, следвайки поставената цел за готовност за производство на уникалния автомобил към средата на следващата година. Към момента, новосформираната компания провежда тестове както на удар и в аеродинамичен тунел, така и в реални условия, за оценка на поведението на окачването и цялостно усещане от управлението.

"Когато и да управлявате Polestar 1, трябва моментално да почувствате, че вие сте този, който контролира нещата и че колата е готова да отговори на всяко ваше движение, независимо какво искате да направите", коментират от POLESTAR. "Това е GT, което трябва да се управлява лесно и да да е удобно за ежедневна употреба със своята плавна и тиха хибридна система- но в същото време трябва да е готово да предостави своите 600 конски сили и 1000 Нм когато водачът ги пожелае".

POLESTAR 1 е двуврато, четириместно купе с хибридно задвижване, което ще предложи на водача възможност да подчини максимална мощност от 600 конски сили и максимален въртящ момент от 1000 Нм. Тези параметри автоматично позиционират колата в сегмента на спортните, а в частност и на луксозните, автомобили.

Уникална черта на Polestar 1, заявки за закупуването на който вече се приемат, ще бъде тази, че той ще бъде в състояние да измине в чист електрически режим до 150 километра, което го поставя на върха при хибридните по този параметър.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: