ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Пикап ISUZU D-MAX показва възможности на СтроМа Експо 2017

like0 unlike0
Auto-Press 13 Sep 2017 Новини
16
0
Пикап ISUZU D-MAX показва възможности на СтроМа Експо 2017

От 13 до 15 септември в кариера Балша ще се проведе специализирано изложение на машини и съоръжения за строителството, пътното строителство и минната индустрия - СтроМа Експо.

На щанда на София Франс Ауто, официален дилър на Isuzu за България, ще бъде показан новият пикап Isuzu D-MAX. В неговите off-road и товарни възможности ще могат да се убедят посетителите на изложението и на специално направено трасе.

Isuzu D-Max е последният модел от дълга серия пикапи на Isuzu, чието начало е поставено през 1963 г., когато Isuzu произвежда първия си пикап.

Пикапът е с двигател и шаси, здрави като при камионите. D-MAX е проектиран и създаден да върши много работа дълго време.

Isuzu D-MAX е оборудван с нов, съвременен дизелов двигател Isuzu (RZ4E-TC), 1.9 литра, Euro 6, който продължава традицията на Isuzu за забележителна надеждност и представяне с дълъг живот и ниски разходи за гориво.

Isuzu D-MAX е с по-ниско брутно тегло поради намаляването на теглото на новия двигател RZ4E-TC и новите трансмисии. Резултатът от това е по-голяма товароносимост - 1080 кг. и по-голям капацитет на теглене – 3 500 кг.

Дългото междуосие (3,095 mm) на пикапа осигурява по-добро шофиране и поведение на пътя и намалява момента на накланяне. Намален е спирачният път при аварийно и рязко спиране, а контролът на водача е повишен, независимо от теглото на товара.

За София Франс Ауто

СФА обединява група компании с инвестиции в областта на продажбата и обслужването на автомобили, внос и дистрибуция на резервни части, аграрен сектор, недвижими имоти, производство на енергия от възобновяеми източници.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: