ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Peugeot записа успешно участие на Автосалон Париж 2018

like0 unlike0
Auto-Press 15 Oct 2018 Новини
49
0

Peugeot записа успешно участие на Автосалон Париж 2018

Peugeot записа успешно участие на Автосалон Париж 2018
/add_images/news/102018/s_1539615602_910.jpg
  1. Peugeot записа успешно участие на Автосалон Париж 2018
  2. Peugeot записа успешно участие на Автосалон Париж 2018

Peugeot обяви, че компанията е отчела много благоприятен потребителски отзив от тазгодишното си участие на международното изложение в Париж, което приключи миналата седмица. Като основни акценти и основни магнити за публиката, от френската марка посочват новото 508 SW и концептуалната разработка e-LEGEND, както и новите си достояния в областта на зареждаемите plug-in хибридни технологии.

От Peugeot коментират, че по време на автомобилното изложение във френската столица, компанията е отчела почти 500 заявки за закупуване и е осъществила повече от 8000 нови комуникации с клиенти, което представлява увеличение от около 10% в сравнение с предходното издание на салона през 2016 година. Повече от 50% от регистрираните нови заявки са за били за моделите 2008, 3008 и 5008, а 10% са били за 508 и 508 SW.

Peugeot също така може да се похвали със спечелването на две нови отличия по време на Автосалон Париж 2018, в това число за автомобилна свързаност за модела 508 от 01.net.COM и за e-LEGEND CONCEPT на традиционното проучване на читателите, интернет потребителите и зрителите на RTL, Autoplus и Turbo.

Успоредно с основните си премиери, Peugeot зарадва посетителите на салона в Париж и със специалната FIRST EDITION серия на новото 508 SW, което се отличава с редица уникални дизайн и стилистични решения.

Лимитираната версия 508 SW FIRST EDITION е разработена на базата на нивото на оборудване GT, но дебютира с лъскава черна рамка на челната решетка, специални 19-цолови алуминиеви джанти и избор между три цветови варианта на купето- Dark Blue, Pearly White и Amazonite Grey, както и в два варианта на моторизацията- PureTech 225 S&S EAT8 и BlueHDi 180 S&S EAT8.

По-екзотичните различия в сравнение със стандартната версия на 508 SW откриваме в интериора на 508 SW FIRST EDITION. Във вътрешността са използвани естествени материали като елементи от дърво и естествена кожа, черно изпълнение на тавана, алуминиеви подложки на педалите, уникални прагове на вратите, дървен под на товарното отделение и други.

В оборудването на PEUGEOT 508 SW FIRST EDITION са включени също така бордовата система PEUGEOT i-Cockpit® с компактен волан с кожена тапицерия, прожекционен head-up екран, 10-инчов бордови екран, система за индиректно диодно осветление на вътрешността, врата на багажника с дистанционно управление, пионерна за сегмента система за нощно виждане, система за безжично зареждане на мобилен телефон, луксозна аудиосисетма FOCAL и други.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: