ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

PEUGEOT ТРИУМФИРА ЗА ВТОРА ПОРЕДНА ГОДИНА В РАЛИ „ПЪТЯТ НА КОПРИНАТА“

like0 unlike0
Auto-Press 23 Jul 2017 Новини
38
0
PEUGEOT ТРИУМФИРА ЗА ВТОРА ПОРЕДНА ГОДИНА В РАЛИ „ПЪТЯТ НА КОПРИНАТА“

Източник: www.peugeot.bg

Сирил Депре/Давид Кастера дублираха победата си от рали „Пътят на коприната“ 2016 г., и триумфираха и тази година, след като водеха в класирането през цялата втора седмица на състезанието. Тяхното Peugeot DKR #100 спечели с аванс от един час и 5 минути пред останалите, с над 9599 изминати километра, 4094 от които бяха времева отсечка

Peugeot непобедими в рали „Пътят на коприната“ 2017! Автомобил Peugeot беше лидер във всеки един от 13-те дни на ралито, благодарение на Себастиан Льоб / Даниел Елена, Стефан Петерханзел / Жан-Пол Котре и Сирил Депре / Давид Кастера. „Отборът-мечта“ на Peugeot спечели общо 10 етапа, със седем финала на първо и второ място и два етапни финала на пъвро, второ и трето място.

Стефан Петерханзел/Жан-Пол Котре накрая финишираха пети, след като спечелиха пет етапа. Шансовете им за победа бяха елиминирани по време на четвърти етап, където загубиха много време след катастрофа, заради която трябваше да ремонтират автомобила си по време на етапа.

Докато трите екипажа имаха различен късмет в рали „Пътят на коприната“, техните състезателни автомобили Peugeot доказаха своята бързина и надеждност. Представяйки Peugeot DKR Maxi, за първи път на рали „Пътят на коприната“, инженерите на Peugeot Sport получиха потвърждението, от което се нуждаеха, че усилията им са си заслужавали. Техническите подобрения са в правилната посока, спомагат за повишаване на цялостното представяне и дават на водачите допълнителна увереност.

PEUGEOT DKR ЗАТВЪРЖДАВА ПРЕДСТАВЯНЕТО СИ В КИТАЙ, СЛЕД УСПЕХ В ЮЖНА АМЕРИКА Peugeot триумфира отново в рали „Пътят на коприната“, което се проведе от Русия до Китай през последните две седмици и бе спечелено то Сирил Депре. Френската марка стартира с три автомобила в Москва : Peugeot DKR Maxi за Льоб и два броя от сегашната версия на Peugeot DKR, което се качи на подиума на Рали Дакар през януари.

МАКСИМАЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ ЗА PEUGEOT DKR MAXI НА НЕГОВИЯ СЪСТЕЗАТЕЛЕН ДЕБЮТ

Peugeot DKR Maxi е по-голям с увеличеното с по 10 см разстояние между предните и задни колела от всяка страна, включва и други технически подобрения, които бяха тествани по време на рали „Пътят на коприната“, за да се наложат на рали Дакар следващата година. Себастиан Льоб водеше убедително през първата седмица на ралито с четири етапни победи в актива си.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: