ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

PEUGEOT се утвърждава като марка за устойчив транспорт и мобилност

like0 unlike0
Auto-Press 29 Jun 2017 Новини
22
0

PEUGEOT се утвърждава като марка за устойчив транспорт и мобилност

PEUGEOT се утвърждава като марка за устойчив транспорт и мобилност
/add_images/news/062017/s_1498719611_729.jpg
  1. PEUGEOT се утвърждава като марка за устойчив транспорт и мобилност
  2. PEUGEOT се утвърждава като марка за устойчив транспорт и мобилност
  3. PEUGEOT се утвърждава като марка за устойчив транспорт и мобилност

На международното изложение в Астана от 10 юни до 10 септември 2017 г. PEUGEOT демонстрира как Марката с над 200-годишна история гради устойчиво бъдеще за автомобилите и мобилността.

„Енергията на бъдещето“ е темата на Международното изложение, което се провежда в Астана, Казахстан от 10 юни до 10 септември. Посетителите му ще се запознаят с този фундаментален за човечеството въпрос, с нови устойчиви решения и технологии, които да се справят с предизвикателството.

На щанда на PEUGEOT, посетителите на тазгодишното издание на изложението в Астана ще имат възможността да се запознаят с историята на Марката. Двадесет и една ключови дати ще илюстрират 210-годишното приключение на PEUGEOT - индустриалния възход на производителя и постоянния му принос към основните технически иновации, които са белязали и продължават да бележат автомобилния свят.

PEUGEOT, отдаденa на внедряването на иновативни технически решения, е марка, която поддържа решения за устойчива, безопасна и споделена мобилност. Тези характеристики и отговорно поети ангажименти са на фокус в Астана.

PEUGEOT, проактивен участник в решенията за устойчива мобилност

PEUGEOT е на пазара на електрически автомобили от 1995 г. и е единствената марка в света, която осигурява цялостно пазарно решение за устойчива мобилност: богата гама електрически велосипеди, сгъваема електрическа тротинетка и електрически скутер, в допълнение към електрическите автомобили.

С Quartz, e-Kick, e-Vivacity и EC03.200, PEUGEOT демонстрира в Астана примери за своя експертен опит в устойчивата мобилност.

Концептуалният автомобил Quartz - икономична технология

Спортен и икономичен

Впечатляващият стил на Quartz се допълва от изключителен двигател. С обща мощност от 500 к.с., пълният хибриден plug-in задвижващ тракт включва двигател с вътрешно горене и два електрически мотора.

Предният капак с иновативни отвори приютява 1,6-литров двигател THP 270, създаден от Peugeot Sport. Съчетан с 6-степенна автоматична скоростна кутия, този 4-цилиндров двигател произвежда 330 Нм въртящ момент и изходна мощност от почти 170 к.с./л.

Предната ос се задвижва директно от електрически мотор с мощност 85 kW, който зарежда батерията при намаляване на скоростта и подпомага двигателя с вътрешно горене по време на смяна на предавките. Задната ос е свързана с електрически мотор от 85 kW, който също помага зареждането на батерията. Специална ESP система разпределя спирачното усилие между четирите колела, за да увеличи стабилността на автомобила и да осигури оптимално ниво на заряд на батерията.

Възможни са три режима на задвижване. В режим ZEV автомобилът има максимален пробег от 50 км - само на електрическа мощност, благодарение на plug-in батерията. В режим Road (Път) двигателят с вътрешно горене и предният електрически мотор се комбинират, за да осигурят оптимална динамика и да осигурят максимално зареждане на батерията при намаляване на скоростта. Режимът Race обединява мощността на двигателя с вътрешно горене плюс тази на двата електрически мотора, за да извлече максималното от шасито и ходовата част, оборудвана с диференциал с ограничено приплъзване.

Купето демонстрира иновативни, ефективни материали

Вертикалните врати осигуряват лесен достъп. Използван е нов производствен процес, за да отпадне необходимостта от В колона. Quartz е базиран на платформата EMP2 с композитна структура и залепени панели. Освен че пести тегло, това решение осигурява отлична твърдост, което позволява да се премахне централната колона.

Изтеглящо се стъпало добавя удобство за всеки от четиримата пътници. Вътре набор от неочаквани материали - естествени и рециклирани - допринасят за сетивните усещания и създават невероятен визуален и осезаем ефект.

Здравината и лекотата на базалта символизира самия Quartz и се използва широко в централната конзола. Базалтът се образува, когато бързо охладената магма влиза в контакт с елементите.

Quartz е първият автомобил, който използва дигитално тъкан текстил. Този иновативен процес може да създаде големи, сложни тъкани, които да бъдат използвани веднага след като слязат от машината. Не се налага рязане, което означава, че няма отпадъци. Текстилът се тъче от полиестерни влакна, получени при рециклиране на пластмасата, използвана за шишета за вода. Освен това този процес може да произведе сравнително дебели тъкани, което ги прави по-меки и предлага възможността да се избегне обичайното тапициране с пяна.

E-Kick, ново мобилно изживяване

E-Kick позволява на хората да оптимизират мобилността в града. Компактна и тежаща едва 8,5 кг, e-Kick съдържа важни иновации:

• „Motion Control”“, подпомагащо електрическо решение, разработено от MICRO. Тази функция, идеално интегрирана в платформата (литиево-йонна батерия) и задното колело (мотора), оптимизира нивото на подпомагане въз основа на движенията на потребителя и има пробег от 12 километра. Тя позволява скорост до 25 км/ч и за допълнителна безопасност - освен конвенционалната спирачка - може да спира с помощта на мотора, което презарежда батерията.

• e-Kick е проектирана за клиенти, които търсят мобилни решения, вървящи ръка за ръка с техните автомобили. Докинг станция позволява на потребителите да прибират e-Kick в багажника на новите SUV PEUGEOT 3008 и 5008, което също презарежда батерията, когато автомобилът е в движение. Извън автомобила тротинетката може да бъде заредена за около час и чрез обикновен контакт на електрическата мрежа.

PEUGEOT e-Vivacity, 100% електрическият скутер на Марката

Като пионер в електрическата мобилност, PEUGEOT Scooters е първата марка, която инвестира в този пазарен сегмент с лансирането на Scootelec през 1996 г., последвано от e-Vivacity през 2011 г. Новият модел GenZe, чието име е съкращение от Zero Emission Generation (Поколение с нулеви емисии), разработен в сътрудничество с GenZe by Mahindra, се очаква да се появи през есента на 2017 г.

e-Vivacity е оборудван с литиево-йонни батерии от най-ново поколение и оптимизиран захранващ тракт, което означава, че осигурява пробег от 60 км при скорост 45 км/ч.

Скутерът осигурява рекорден капацитет с плоския си под и зони за съхранение на вещи с обща вместимост 35 л, като позволява прибиране на цяла каска под седалката и частична каска в предната част на скутера

PEUGEOT eC03.200*: топ качество в света на електрическите велосипеди

Висококачествените спецификации на PEUGEOT eC03.200 го правят най-продавания модел от гамата градски велосипеди на Peugeot. Какъв по-добър начин да се открие електрическия градски велосипед!

Електрическият мотор E-Going на предното колело е гъвкав, реактивен и надежден. 7-степенната трансмисия Shimano, оборудвана с дигитален екран, е допълнително подобрение.

40-милиметровата амортисьорна вилка Suntour CRV7 е идеална за местните градски пътувания.

Пробегът е 50, 75 или 100 километра, в зависимост от батерията; той може да бъде избран като функция на потребителския профил.

Над 100 страни и 17 международни организации са потвърдили своето участие в Астана 2017 EXPO, където се очакват над 5 милиона посетители.

В съответствие с политиката си на експанзия на стратегически международни пазари, PEUGEOT развива дейност в Казахстан, един от основните пазари в Евразия.

В Казахстан марката PEUGEOT продава пътнически и лекотоварни автомобили, произвеждани в завода в Костанай.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: