ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Първото електрическо Audi с дебют на 17 септември. Начало на заявките

like0 unlike0
Auto-Press 27 Jul 2018 Новини
564
0
Първото електрическо Audi с дебют на 17 септември. Начало на заявките

Американското подразделение на Audi обяви, че успоредно с премиерата на първата в историята на марката изцяло електрическа кола- e-tron, на 17 септември в Сан Франциско, ще стартира и процесът по приемането на заявки за закупуването му.

От Audi Америка споделят, че на 17 септември, на сайта www.audiusa.com ще бъдат публикувани всички технически данни, подробности и цени за електромобила e-tron, а желаещите да го придобият ще могат да запазят своята бройка срещу депозит от 1000 долара, които могат да бъдат изтеглени по всяка време. След подаването на заявката през системата, клиентите ще могат да проследят пътя на своя нов автомобил до пристигането му в посоченият дилърски център на компанията.

“Въвеждаме първокласно, ориентирано към клиентите превозно средство по един луксозен и насочен към потребителите начин”, коментират от американското подразделение на Audi. “С нашите клиенти и дилъри, този процес ни позволява да предложим прозрачност от резервацията през целия процес до доставката”.

Първите доставки на петместното 100% електрическо Audi e-tron се очаква да бъдат осъществени в САЩ през първата половина на следващата година, като електромобилът ще бъде само един от общо трите модела с батерийно задвижване на марката, които тя ще лансира на американския пазар до 2020 година.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: