ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Първи изображения на новия Volkswagen Touareg

like0 unlike0
Auto-Press 20 Oct 2016 Новини
40
0

Първи изображения на новия Volkswagen Touareg

Първи изображения на новия Volkswagen Touareg
/add_images/news/102016/s_1476950402_920.jpg
  1. Първи изображения на новия Volkswagen Touareg
  2. Първи изображения на новия Volkswagen Touareg

В мрежата се появиха първите изображения на новия Volkswagen Touareg. Новият голям всъдеход на компанията от Волфсбург трябва да излезе на пазара през следващата 2017-а година.

Третото поколение на известния всъдеход на Volkswagen – Touareg е развито върху платформата MLB Evo, която се ползва още от седемместният кросовър Audi Q7 и луксозното Bentley Bentayga. Автомобилът, следвайки тенденциите в жанра, ще порасне на габарити, но в същото време ще олекне с цели 100 кг.

Съдейки по картинките, колата ще вземе доста от външноста на концептуалния модел Volkswagen T-Prime GTE. Налице са широка хромирана радиаторна решетка, светодиодни светлини и по-яко скулптурирани страници.

Главната новост в интериора на Volkswagen Touareg 2017-а ще е виртуалното приборно табло. Сериозно ще порасне на размер сензорният екран на централната конзола, а за навигацията в менюто на мултимедията ще се появи тъчпад.

По всяка вероятност в двигателната гама на новия всъдеход ще видим 3,0-литрови бензинови и дизелови V6 турбомотори. Мощноста на бензиновия двигател се очаква на ниво от 333 к. с., а на дизела 272 к. с. По-късно ще бъде пуснат и хибриден вариант.

Новият Volkswagen Touareg 2017-а ще има 8-степенна автоматична предавателна кутия и постоянно пълно задвижване, а по-скъпите версии ще предложат и въздушно окачване.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: