ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Първа снимка на нов кросовър на Geely - видео

like0 unlike0
Auto-Press 12 Feb 2018 Новини
22
0
Първа снимка на нов кросовър на Geely - видео

В мрежата изплуваха първите снимки на нов кросовър на Geely - SX11. Дизайнът му е дело на екип ръководен от шеф-дизайнера на Volvo Питър Хорбъри.

Новият компактен кросовър по всяка вреоятност ще дебютира през април по време на международния автосалон в Пекин, а в продажба се очаква да излезе в Поднебесната империя до края на годината.

Новият SUV Geely SX11 е доста компактен – габаритите му са 4330 х 1800 х 1609 мм, а междуосието му е 2600 мм. Автомобилът има доста изразени “мускулести” предни арки на калниците и петоъгълна радиаторна решетка в стила на обновения модел Geely Emgrand 7.

Интериорът на Geely SX11 засега се пази в тайна, но е известно, че съгласно последната мода колата ще има табло с голям сендзорен екран на мултимедията си. Сред опциите обещават адаптивен круз-контрол, панорамен покрив и360-градусен външен обзор с камери.

Кросовърът ще се предлага с избор между два турбомотора с ходови обеми 1,0 л (136 к. с.) и 1,5 л (177 к. с.). Предаването стандартно ще е предно, пълното ще е опция.

Засега не се съобщава дали колата ще се предлага извън пределите на Китай. Ако това стане по всяка вероятност моделът ще има друго име.

Поляци предлагат нетипично електроколело - видео В Беларус тръгва производство на електромобили. Нашите начело с министър тепърва ще обикалят да се молят за това! - видео

Подобни

Rolls-Royce Cullinan идва със специални седалки за наблюдение (Видео)

Rolls-Royce Cullinan идва със специални седалки за наблюдение (Видео)

Днес Rolls-Royce разкри нови подробности за изцяло новия си модел Cullinan, за който от компанията коментират, че е много повече от...

Световна премиера на новото Volvo V60 (Видео)

Световна премиера на новото Volvo V60 (Видео)

Източник: www.volvocars.bg Шведският автомобилен производител открива нова страница в историята на традиционното семейно...

PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT: Приключенецът се цели нависоко (Видео)

PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT: Приключенецът се цели нависоко (Видео)

Източник: www.peugeot.bg Новият PEUGEOT RIFTER е представен като концепт, който се цели в звездите на Автомобилния салон в...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: