ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Първа снимка на нов кросовър на Geely - видео

like0 unlike0
Auto-Press 12 Feb 2018 Новини
28
0
Първа снимка на нов кросовър на Geely - видео

В мрежата изплуваха първите снимки на нов кросовър на Geely - SX11. Дизайнът му е дело на екип ръководен от шеф-дизайнера на Volvo Питър Хорбъри.

Новият компактен кросовър по всяка вреоятност ще дебютира през април по време на международния автосалон в Пекин, а в продажба се очаква да излезе в Поднебесната империя до края на годината.

Новият SUV Geely SX11 е доста компактен – габаритите му са 4330 х 1800 х 1609 мм, а междуосието му е 2600 мм. Автомобилът има доста изразени “мускулести” предни арки на калниците и петоъгълна радиаторна решетка в стила на обновения модел Geely Emgrand 7.

Интериорът на Geely SX11 засега се пази в тайна, но е известно, че съгласно последната мода колата ще има табло с голям сендзорен екран на мултимедията си. Сред опциите обещават адаптивен круз-контрол, панорамен покрив и360-градусен външен обзор с камери.

Кросовърът ще се предлага с избор между два турбомотора с ходови обеми 1,0 л (136 к. с.) и 1,5 л (177 к. с.). Предаването стандартно ще е предно, пълното ще е опция.

Засега не се съобщава дали колата ще се предлага извън пределите на Китай. Ако това стане по всяка вероятност моделът ще има друго име.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: