ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Първа скица на SKODA Vision E

like0 unlike0
Auto-Press 23 Mar 2017 Новини
22
0
Първа скица на SKODA Vision E

Днес Skoda публикува информация, засягащ еволюцията на дизайна на своите автомобили през последните няколко години. ОТ компанията коментират, че стилистиката на марката непрекъснато се променя и еволюира, но основните принципи, като прецизността, изчистените форми и емоцията, винаги се запазват.

“Само за няколко години, новият дизайн стил на Skoda беше пресъздаден в редица впечатляващи дизайн разработки, които ни посочват пътя към бъдещето на нашата марка”, коментира Карл Нойхолд, шеф на екстериорния дизайн на Skoda. “Нашите цели са ясно определени и сега сме готови да представим следващата стъпка”.

За да демонстрират тази следваща стъпка, от Skoda разпространиха първата скица на изцяло нова концептуална разработка, името на която не се коментира в официалната информация, но самата снимка носи името Vision E.

От фирмата акцентират върху ефекта, който са имали концептуалните разработки VISION D (2011), VISION C (2014) и VISION S (2016) върху стилистиката на автомобилите на марката и споделят, че в близко бъдеще, друг концептуален модел ще помогне на компанията да подчертае непрекъсната еволюлиця на SKODA DESIGN.

Как точно изглежда и какво точно представлява SKODA Vision E ще разберем по всяка вероятност през следващия месец, по вреем на международното изложение в Шанхай, по време на което от компанията анонсираха, че ще разкрият първите подробности относно електрическото бъдеще на марката.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: