ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Оспорваната битка за Европейската титла по офроуд остава за утре

like0 unlike0
Auto-Press 24 Sep 2016 Новини
63
0
Оспорваната битка за Европейската титла по офроуд остава за утре

По изключително интересен начин продължава борбата за Европейската титла по офроуд за 2016–та година по време на финалния кръг на „Баха България”. Лидерът във временното класиране при UTV Тадеуш Вишневски от Полша не успя да завърши в третия специален етап от надпреварата заради повреда в машината и остана без допълнителен точков актив.

Вишневски в четвъртия етап остана 5-ти, което позволи на българина Николай Гочев (Polaris RZR 1000) да стопи разликата в генералното класиране на само 3 точки в полза на полския пилот. Гочев кара чудесно в двата етапа и утре е решителния ден за титлата в този клас. Второ място за Мартин Гочев и трето за Цветелин Цанев от днес в UTV.

В клас АTV води Георги Гочев, следван от Красимир Колев и само 9 минути след Гочев е украйнския състезател Богдан Зурин. Четвърто място за Олександър Башински.
Румънските мотористи Флореа Йонут и Берсену Себастиян се оказаха най- подготвени и продължават напред, като първи е Берсену Себастиян.

В клас „Автомобили 4х4” за Източно-Европейския шампионат след третия специален етап, лидери са Методи Паунов- Асен Василев (NISSAN PATROL), следвани от четири български екипажа, сред които лидерите в класирането Цветомир Иванчев- Ивайло Николов (HIUNDAI SANTA FE). Пилотите изминаха общо 185 км., като трасетата бяха трудни, технични и със сериозно изпитание за всички категории машини.

Утре от 10.00 часа ще бъдат специалните етапи на „Баха България”, които ще проведат вляво от бензиностанция „Шел”, посока София, а от 09.00 стартират пилотите в клас „Трофи” зад полигона на СБА в града на затворено трасе. Официалната церомония по награждаване на призьозите от „Баха България” ще бъде пред Община Самоков от 18.00 часа.

Над 5000 хиляди фенове на зрелищните автомобилни емоции изгледаха до момента двата състезателни дни, като се очаква финалния ден да бъде посетен от още публика в последния почивен ден от празниците.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: