ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Opel укрепва бизнеса си в Южна Африка

like0 unlike0
Auto-Press 23 Nov 2017 Новини
23
0
Opel укрепва бизнеса си в Южна Африка

• Ново начало - фирмата Unitrans Automotive ще поеме ролята на официален вносител на марката от 1 януари 2018 година

• Свеж полъх – пазарна премиера на новия кросоувър Opel Crossland X

• Ярки перспективи – ще последва представянето на модела Opel Grandland X и новото поколение Corsa

Ново начало за марката Opel в Южна Африка - от 1 януари 2018 г. германският автомобилен производител ще реализира своите продукти на местния пазар в сътрудничество с фирмата Unitrans Automotive – едно от най-реномираните имена в южноафриканския автомобилен бизнес. Компанията вече развива успешна дейност в търговията на дребно на много автомобилни марки в национален мащаб и сега добавя в своя портфейл и ролята на официален вносител на Opel. Търговията с автомобилите на марката Opel в страната ще се извършва чрез 35 търговски представителства, някои от които са собственост на компанията Unitrans, а други са притежание на независими дилъри. Като част от новите усилия за популяризиране на марката с мълния на емблемата, в градовете Йоханесбург и Кейптаун се изграждат два представителни магазина за автомобилите Opel. Представянето на новия подход в продажбите на марката ще бъде съпроводен и с пазарната премиера на новия Opel Crossland X – SUV-модел в B-сегмента, през месец декември.

В момента Opel е в процес на пазарна офанзива в Южна Африка. Новият Grandland X - големият брат на Opel Crossland X, ще бъде представен на южноафриканския пазар през първата половина на 2018 година, а след това марката ще предложи в страната и следващото поколение на Opel Corsa.

Също така, считано от 1 януари 2018 г., дилърите на Opel ще поемат бизнеса за следпродажбено обслужване на марката Chevrolet, собственост на компанията GM. От началото на следващата година марката Chevrolet вече няма да се предлага на пазара в Южна Африка.

Разширяването на дейността на компанията в Южна Африка е част от PACЕ! - представеният на 9 ноември план за бъдещо развитие на Opel. Марката има за цел да постигне по-значимо присъствие на международната сцена и да започне износ на повече от 20 нови пазара до 2022 година.

"Ние гледаме на Южна Африка като на важен за нас пазар", заяви в рамките на представянето на новия Crossland X в Йоханесбург Матиас Зайдел, изпълнителен директор продажби на Opel. "Южна Африка представлява стратегическа инвестиция за Opel и нашата цел е да изведем марката на все по-силни позиции в Южна Африка и на други ключови пазари".

Mokka X, чиито продажби надхвърлят 800 000 бройки, вече се предлага на пазара в Южна Африка. С предвидените премиери през 2018 година, на най-важния африкански пазар вече ще бъде на разположение цялото семейство X на марката Opel, което освен Mokka X включва в състава си и моделите Crossland X и Grandland X.

Opel Crossland X – стилният многофункционален модел за града и околностите

Моделът Opel Mokka X, който по желание се предлага и със система за постоянно задвижване на всички колела, е подходящ и за шофиране извън утъпканите пътища. Към него в В сегмента се присъединява и новият Opel Crossland X - истинско чудо по отношение на вътрешното пространство въпреки компактните си външни размери. С дължината си от 4,21 метра, новият Crossland X е с 16 сантиметра по-къс от Astra, но каросерията му е с 10 сантиметра по-висока. Пътниците на всички места се радват на висока позиция на седалките и на отличен изглед във всички посоки. Новите попълнения в гамата на марката Opel предлагат изключителни нововъведения, които правят всекидневното шофиране по-безопасно, по-комфортно и по-лесно за водача и неговите спътници. Оборудването им включва новаторски системи и компоненти като предните изцяло LED светлини, head-up дисплея и 180-градусовата панорамна камера за обратно виждане PRVC (Panoramic Rear View Camera).

Както водачът, така и спътникът му на предната седалка могат да се насладят на предимствата, предлагани от ергономичните седалки със сертификат за одобрение от независимата германска организация от медицински експерти по ортопедия AGR (Aktion Gesunder Rücken e. V. - Инициатива за подобряване здравето на гърба), като марката Opel е единственият производител, който предлага подобна комфортна възможност в този пазарен сегмент (както в Crossland X, така и в Mokka Х). Максималният обем на багажнното пространство от 520 литра (без сгъване на задните седалки) на свой ред е водещ в класа. Освен това пътниците на задния ред седалки имат възможност лесно да регулират позицията си на сядане надлъжно в диапазон от 150 милиметра, увеличавайки гъвкаво пространството за краката или капацитета на багажното отделение.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: