ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Opel GT Concept вдъхновява katia_mi: специалистът по визуални изкуства се среща с един „дрийм кар“

like0 unlike0
Auto-Press 23 Jun 2016 Новини
49
0
Opel GT Concept вдъхновява katia_mi: специалистът по визуални изкуства се среща с един „дрийм кар“

Източник: www.opel.bg

• Колата на изложението: Opel GT Concept смая посетителите на Автомобилното изложение в Женева през пролетта

• Изумителна фотография: katia_mi споделя вълнуващи снимки в Instagram

Opel GT Concept бе вълнуваща звезда на тазгодишното изложение в Женева. Потомъкът на легендарния Opel Experiment GT впечатли акредитираните медии и посетителите от цяла Европа и бе избран за “Автомобил на изложението” от Car Design News. Спортният автомобил е авангарден, но и изчистен и освободен от всичко, което нарушава чистите форми.

Едно от ярките изразни средства на Opel GT Concept са червените акценти – нещо, което има много общо със творбите на Екатерина Мишенкова, по-известна като katia_mi, арт директор и член на „Руския съюз на арт фотографите“. Червените акценти в снимките впечатляват последователите и в социалните медии, но връзката между katia_mi и нейната последна муза е още по-интензивна.

Поканена да усети и изживее Opel GT Concept, katia_mi бе вдъхновена както от изпълнението, така и скулптурната стилистична философия на авангардния спортен автомобил. Тя представи своите впечатления под формата на импресии на концептуалния автомобил на Opel. Те показаха автомобила и разбирането за това как обектът на модерното изкуство изразява визуалната функционалност. „Толкова е вълнуващо как толкова много иновативни решения в областта на дизайна и технологиите могат да бъдат въплътени в един единствен автомобил като Opel GT Concept,” написа katia_mi в своя профил в Instagram. „Вратите са с електрическо задвижване, предното стъкло е продължение на панорамния покрив, камери за обратно виждане заменят традиционните огледала, и разбира се, предните гуми са боядисани в любимия ми цвят - червен! Opel GT Concept е вълнуващ със своя безкомпромисен характер!”

Резултатите от срещата на katia_mi с Opel GT Concept могат да бъдат видени по каналите на социалните медии, специално в Instagram, където тя има над половин милион последователи.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: