ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Opel анонсира още два електромобила- Mokka и Vivaro

like0 unlike0
Auto-Press 06 Dec 2018 Новини
429
0
Opel анонсира още два електромобила- Mokka и Vivaro

През 2019 година Opel не само ще отбележи своята 120-годишнина, но и ще направи сериозна крачка към бъдещата електрификация на портфолиото си.

Днес от компанията анонсират, че заявки за закупуването на първия зареждаем (plug-in) хибрид на фирмата- Grandland X, и на изцяло електрическата Corsa ще започнат да се приемат само след няколко месеца- през първата половина на следващата година.

"Opel минава на ток!", коментира Михаел Лохшелер, изпълнителен директор на Opel. "Анонсирахме това при представянето на стратегическия план PACE! и сега започваме с изпълнението". "Новата Corsa ще направи електрическата мобилност достъпна за много клиенти- това ще бъде една истинска електрическа кола за хората", допълва той. По отношение на plug-in хибрида Grandland X, новата информация, е че общата максимална мощност на задвижващата система ще бъде около 300 конски сили, като колата ще бъде оборудвана с e-All Wheel Drive технология за задвижване на четирите колела.

Въпреки че този анонс е обещаващ сам по себе си, от Opel продължават с новините, като обявяват, че през 2020 година ще станем свидетели на появата на още два изцяло електрически автомобила на марката- новото Vivaro и на компактния SUV модел Mokka.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: