ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Официално: Новият компактен SUV на SKODA ще се казва KAROQ (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 28 Apr 2017 Новини
69
0

Официално: Новият компактен SUV на SKODA ще се казва KAROQ (Видео)

Официално: Новият компактен SUV на SKODA ще се казва KAROQ (Видео)
/add_images/news/042017/s_1493373603_872.jpg
  1. Официално: Новият компактен SUV на SKODA ще се казва KAROQ (Видео)
  2. Официално: Новият компактен SUV на SKODA ще се казва KAROQ (Видео)
  3. Официално: Новият компактен SUV на SKODA ще се казва KAROQ (Видео)
  4. Официално: Новият компактен SUV на SKODA ще се казва KAROQ (Видео)
  5. Официално: Новият компактен SUV на SKODA ще се казва KAROQ (Видео)
  6. Официално: Новият компактен SUV на SKODA ще се казва KAROQ (Видео)

Днес SKODA потвърди официално, че изцяло новия компактен SUV модел на марката ще се казва KAROQ. Автомобилът ще бъде представен за първи път в света на 18 май в Стокхолм, а пазарното му лансиране ще започне през втората половина на тази година.

За KAROQ, от Skoda коментират, че той ще предложи емоционален и динамичен дизайн, акцентиран с помощта на редица наподобяващи кристал елементи, а интериорът и товарното му отделение ще бъдат с един от най-добрите в сегмента показатели по отношение на простора и вместимостта. При стапдартна конфигурация на седалките, багажникът е със свободен обем от 521 лира, а при сгънати задни седалки, полезното пространство се увеличава до внушителните 1630 литра. При необходимост, седалките могат да бъдат и отстранени от вътрешността, като по този начин вместимостта се увеличава до 1810 литра.

От марката обещават също така KAROQ, който е с основни габарити дължина 4328 мм, ширина 1841 мм и височина 1605 мм, да дебютира с няколко нови системи за подпомагане на управлението, изцяло диодни предни светлини и за първи път в историята на Skoda с изцяло дигитално инструментално табло.

SKODA KAROQ ще се предлага в пет двигателни версии, като максималните мощности ще варират от 115 до 190 конски сили, като четири от тях са нови за компанията. С изключение на най-мощната дизелова версия, всички версии на автомобила ще се предлагат с избор между шестстепенна механична и 7-степенна роботизирана DSG предавателна кутия, а двулитровият TDI дизел (190 конски сили) стандартно ще се предлага във версия с четири задвижващи колела.

Новият SUV ще се предлага с модулната система на задните седалки VarioFlex, врата на багажника с дистанционно- жестово с крак, отваряне, система SKODA Connect с 4G интернет свързаност, система за извънредни ситуации CareConnect с бутон за спешна помощ и много други.

KAROQ ще дебютира с паркинг асистент, система за задържане на превозното средство в пътната лента, асистент за движение в засилен трафик, система за разпознаване на пешеходци, следване на движещо се отпред превозно средство и други.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: