ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Обновеното семейство Ford Tourneo с първа публична поява

like0 unlike0
Auto-Press 12 Jan 2018 Новини
32
0
Обновеното семейство Ford Tourneo с първа публична поява

Ford обяви, че публичната премиера на обновеното семейство пътнически превозвачи на марката- Tourneo, ще бъде представено официално пред широка публика по време на изложението в Брюксел, което започва в края на седмицата.

В новото портфолио са включени петместното Tourneo Courier, пет- и седемместното Tourneo Connect, и Tourneo Custom с неговата осем/девет-местна интериорна конфигурация. Автомобилите, първите доставки на които ще бъдат осъществени към средата на тази година, се отличават с променен и подобрен дизайн на екстериора и интериора, нови модерни технологии и високотехнологични задвижващи агрегати.

Новото Tourneo Custom, което предлага възможност за транпортирането на до 9 човека, ще бъде налично за поръчка по-късно през тази година, като ще предложи изцяло нова и със значително по-изразителен дизайн предница, нов и по-луксозен интериор, уникална за сегмента си конфигурация с шест индивидуални седалки, които могат да разположени така една към друга за провеждане на бизнес срещи, интеграция на бордовата инфо-комуникационна и мултимедийна система SYNC 3, интелигентен ограничител на скоростта, нова шестстепенна автоматична трансмисия SelectShift и много други.

Ford Tourneo Custom ще се предлага с двулитров EcoBlue дизелов двигател в мощностни версии 105, 130 и 170 конски сили, а нивата на оборудване Titanium X и Sport ще се предлагат с въздушно задно окачване. В оборудването на автомобила са включени също така изцяло нови седалки с подобрен комфорт, нов инструментален блок и превключватели, а по-високите нива на екипировка ще разполагат с “плаващ” 8-инчов чувствителен на допир централен екран.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: