ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 14 Mar 2018 Новини
59
0

Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)

Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)
/add_images/news/032018/s_1521036002_24.jpg
  1. Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)
  2. Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)

Volvo обяви, че изцяло новото XC40 ще направи своя кино дебют само след няколко дни- на 16 март, когато започнат прожекциите на новия филм на Warner Bros. Pictures и Metro Goldwyn Mayer - Pictures- Tomb Raider.

“Много сме развълнувани от това, че Volvo XC40 прави филмовия си дебют в Tomb Rider”, казва Боб Джейкъбс, вицепрезидент на подразделението Маркетинг, Продукти и Комуникации на Volvo Cars USA. “Едно от нещата, които харесваме в този филм, е характерът на Лара Крофт: смел, изненадващ и винаги готов за приключение, точно като Volvo XC40”.

Изцяло новото Volvo XC40 е третото глобално SUV предложение на фирмата и е първото, разработено на новата модулна платформа на марката- CMA, която ще бъде използвана във всички бъдещи модели от Серия 40 на компанията, в това число и за изцяло електрически автомобили.

Новото XC40 обещава върхова безопасност, като за целта се разчита на всички познати от по-големите семейства на марката Серия 60 и Серия 90 системи за сигурност, а от Volvo коментират, че новото им предложение ще бъде най-добре оборудвания представител в своя луксозен сегмент, като в екипировката ще могат да бъдат открити системи като Pilot Assist, City Safety, камера за видео-наблюдение около цялото превозно средство и други.

Една от най-важните иновации, с които се отличава новото Volvo XC40, е допълнителното пространство за багажи, в това число и за преносими компютри или няколко бутилки вода, в корите на вратите. Това е постигнато чрез премахването на добре познатите като локация там говорители и разработването на уникален, вграден в предното табло субуфер.

Точната спецификация на използваното във филма Volvo XC40- XC40 White R-Design, можете да разгледате тук

#steniskanabala за равен старт в живота на абитуриенти без родители Италия Моторс откри първия MOTOPLEX в България (Видео)

Подобни

FORD и MAHINDRA ще правят SUV модели и електромобил

FORD и MAHINDRA ще правят SUV модели и електромобил

Днес FORD и MAHINDRA обявиха, че двете компании са подписали пет меморандума за разбирателство, като по този начин поставят...

Най-продаваните марки и модели в Европа през февруари

Най-продаваните марки и модели в Европа през февруари

JATO Dynamics разпространи данните за продажбените резултати от изминалия месец в Европа и според тях се наблюдава ръст в общата...

Първият електромобил на SEAT: през 2020 година и с 500 километра автономност

Първият електромобил на SEAT: през 2020 година и с 500 километра автономност

По време на пресконференцията по обявяването на годишните си бизнес резултати, от SEAT разкриха интересни подробности относно...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: