ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 14 Mar 2018 Новини
64
0

Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)

Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)
/add_images/news/032018/s_1521036002_24.jpg
  1. Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)
  2. Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)

Volvo обяви, че изцяло новото XC40 ще направи своя кино дебют само след няколко дни- на 16 март, когато започнат прожекциите на новия филм на Warner Bros. Pictures и Metro Goldwyn Mayer - Pictures- Tomb Raider.

“Много сме развълнувани от това, че Volvo XC40 прави филмовия си дебют в Tomb Rider”, казва Боб Джейкъбс, вицепрезидент на подразделението Маркетинг, Продукти и Комуникации на Volvo Cars USA. “Едно от нещата, които харесваме в този филм, е характерът на Лара Крофт: смел, изненадващ и винаги готов за приключение, точно като Volvo XC40”.

Изцяло новото Volvo XC40 е третото глобално SUV предложение на фирмата и е първото, разработено на новата модулна платформа на марката- CMA, която ще бъде използвана във всички бъдещи модели от Серия 40 на компанията, в това число и за изцяло електрически автомобили.

Новото XC40 обещава върхова безопасност, като за целта се разчита на всички познати от по-големите семейства на марката Серия 60 и Серия 90 системи за сигурност, а от Volvo коментират, че новото им предложение ще бъде най-добре оборудвания представител в своя луксозен сегмент, като в екипировката ще могат да бъдат открити системи като Pilot Assist, City Safety, камера за видео-наблюдение около цялото превозно средство и други.

Една от най-важните иновации, с които се отличава новото Volvo XC40, е допълнителното пространство за багажи, в това число и за преносими компютри или няколко бутилки вода, в корите на вратите. Това е постигнато чрез премахването на добре познатите като локация там говорители и разработването на уникален, вграден в предното табло субуфер.

Точната спецификация на използваното във филма Volvo XC40- XC40 White R-Design, можете да разгледате тук

Volvo предлага допълнително удобство за клиентите си

Подобни

24-те часа на Льо Ман 2018: И победителят е … (Видео)

24-те часа на Льо Ман 2018: И победителят е … (Видео)

Toyota отчете доминиращо представяне по време на тазгодишното състезание 24-те часа на Льо Ман и автомобилът #8 (Toyota...

Jaguar Vector: Най-бързата електрическа моторница в света (Видео)

Jaguar Vector: Най-бързата електрическа моторница в света (Видео)

Екипът на Jaguar Vector Racing обяви, че отборът е поставил нов световен рекорд за максимална скорост на изцяло електрическа лодка,...

Новото BMW Серия 8 Купе (Видео)

Новото BMW Серия 8 Купе (Видео)

Източник: www.bmw.bg С представянето на новото BMW Серия 8 Купе баварският премиум производител започва да пише нова глава в...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: