ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 14 Mar 2018 Новини
64
0

Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)

Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)
/add_images/news/032018/s_1521036002_24.jpg
  1. Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)
  2. Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)

Volvo обяви, че изцяло новото XC40 ще направи своя кино дебют само след няколко дни- на 16 март, когато започнат прожекциите на новия филм на Warner Bros. Pictures и Metro Goldwyn Mayer - Pictures- Tomb Raider.

“Много сме развълнувани от това, че Volvo XC40 прави филмовия си дебют в Tomb Rider”, казва Боб Джейкъбс, вицепрезидент на подразделението Маркетинг, Продукти и Комуникации на Volvo Cars USA. “Едно от нещата, които харесваме в този филм, е характерът на Лара Крофт: смел, изненадващ и винаги готов за приключение, точно като Volvo XC40”.

Изцяло новото Volvo XC40 е третото глобално SUV предложение на фирмата и е първото, разработено на новата модулна платформа на марката- CMA, която ще бъде използвана във всички бъдещи модели от Серия 40 на компанията, в това число и за изцяло електрически автомобили.

Новото XC40 обещава върхова безопасност, като за целта се разчита на всички познати от по-големите семейства на марката Серия 60 и Серия 90 системи за сигурност, а от Volvo коментират, че новото им предложение ще бъде най-добре оборудвания представител в своя луксозен сегмент, като в екипировката ще могат да бъдат открити системи като Pilot Assist, City Safety, камера за видео-наблюдение около цялото превозно средство и други.

Една от най-важните иновации, с които се отличава новото Volvo XC40, е допълнителното пространство за багажи, в това число и за преносими компютри или няколко бутилки вода, в корите на вратите. Това е постигнато чрез премахването на добре познатите като локация там говорители и разработването на уникален, вграден в предното табло субуфер.

Точната спецификация на използваното във филма Volvo XC40- XC40 White R-Design, можете да разгледате тук

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: