ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 14 Mar 2018 Новини
64
0

Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)

Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)
/add_images/news/032018/s_1521036002_24.jpg
  1. Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)
  2. Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)

Volvo обяви, че изцяло новото XC40 ще направи своя кино дебют само след няколко дни- на 16 март, когато започнат прожекциите на новия филм на Warner Bros. Pictures и Metro Goldwyn Mayer - Pictures- Tomb Raider.

“Много сме развълнувани от това, че Volvo XC40 прави филмовия си дебют в Tomb Rider”, казва Боб Джейкъбс, вицепрезидент на подразделението Маркетинг, Продукти и Комуникации на Volvo Cars USA. “Едно от нещата, които харесваме в този филм, е характерът на Лара Крофт: смел, изненадващ и винаги готов за приключение, точно като Volvo XC40”.

Изцяло новото Volvo XC40 е третото глобално SUV предложение на фирмата и е първото, разработено на новата модулна платформа на марката- CMA, която ще бъде използвана във всички бъдещи модели от Серия 40 на компанията, в това число и за изцяло електрически автомобили.

Новото XC40 обещава върхова безопасност, като за целта се разчита на всички познати от по-големите семейства на марката Серия 60 и Серия 90 системи за сигурност, а от Volvo коментират, че новото им предложение ще бъде най-добре оборудвания представител в своя луксозен сегмент, като в екипировката ще могат да бъдат открити системи като Pilot Assist, City Safety, камера за видео-наблюдение около цялото превозно средство и други.

Една от най-важните иновации, с които се отличава новото Volvo XC40, е допълнителното пространство за багажи, в това число и за преносими компютри или няколко бутилки вода, в корите на вратите. Това е постигнато чрез премахването на добре познатите като локация там говорители и разработването на уникален, вграден в предното табло субуфер.

Точната спецификация на използваното във филма Volvo XC40- XC40 White R-Design, можете да разгледате тук

Електрокарът Renault K-ZE е на базата на бюджетния Kwid - видео

Подобни

BATTISTA : Бъдещата най-мощна италианска кола

BATTISTA : Бъдещата най-мощна италианска кола

Automobili Pininfarina анонсира, че първата в историята на компанията кола- луксозен суперспортен електромобил, ще се...

Според патентна заявка Ford ще нарече електрическия си SUV Mach E

Според патентна заявка Ford ще нарече електрическия си SUV Mach E

Феновете на Ford Mustang не приеха никак добре слуха, че Ford може да кръсти бъдещият си електроSUV с пробег от 480 км Mach 1....

Daimler поръча батерии за 20 000 000 000 евро

Daimler поръча батерии за 20 000 000 000 евро

Днес автомобилният гигант Daimler анонсира, че след милиардите инвестирани в разработка на решения за електрическа мобилност, сега...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: