ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 14 Mar 2018 Новини
64
0

Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)

Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)
/add_images/news/032018/s_1521036002_24.jpg
  1. Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)
  2. Новото Volvo XC40 и с кино дебют (Видео)

Volvo обяви, че изцяло новото XC40 ще направи своя кино дебют само след няколко дни- на 16 март, когато започнат прожекциите на новия филм на Warner Bros. Pictures и Metro Goldwyn Mayer - Pictures- Tomb Raider.

“Много сме развълнувани от това, че Volvo XC40 прави филмовия си дебют в Tomb Rider”, казва Боб Джейкъбс, вицепрезидент на подразделението Маркетинг, Продукти и Комуникации на Volvo Cars USA. “Едно от нещата, които харесваме в този филм, е характерът на Лара Крофт: смел, изненадващ и винаги готов за приключение, точно като Volvo XC40”.

Изцяло новото Volvo XC40 е третото глобално SUV предложение на фирмата и е първото, разработено на новата модулна платформа на марката- CMA, която ще бъде използвана във всички бъдещи модели от Серия 40 на компанията, в това число и за изцяло електрически автомобили.

Новото XC40 обещава върхова безопасност, като за целта се разчита на всички познати от по-големите семейства на марката Серия 60 и Серия 90 системи за сигурност, а от Volvo коментират, че новото им предложение ще бъде най-добре оборудвания представител в своя луксозен сегмент, като в екипировката ще могат да бъдат открити системи като Pilot Assist, City Safety, камера за видео-наблюдение около цялото превозно средство и други.

Една от най-важните иновации, с които се отличава новото Volvo XC40, е допълнителното пространство за багажи, в това число и за преносими компютри или няколко бутилки вода, в корите на вратите. Това е постигнато чрез премахването на добре познатите като локация там говорители и разработването на уникален, вграден в предното табло субуфер.

Точната спецификация на използваното във филма Volvo XC40- XC40 White R-Design, можете да разгледате тук

Приключи ли ерата Маркионе?

Подобни

Това е серийната версия на plug-in хибрида Ford Transit Custom

Това е серийната версия на plug-in хибрида Ford Transit Custom

Днес, по време на специализираното изложение за лекотоварни автомобили в Хановер се състоя премиерата на серийната версия на...

Toyota продаде 2 000 000 хибрида в Европа

Toyota продаде 2 000 000 хибрида в Европа

Toyota обяви, че продажбите на хибридни автомобили на марката в Европа са достигнали границата от 2 000 000 единици. Юбилейният...

Renault използва ASMR, за да предостави наелектризиращо преживяване онлайн (Видео)

Renault използва ASMR, за да предостави наелектризиращо преживяване онлайн (Видео)

Някога управлявали ли сте електрически автомобил? Много хора не знаят колко плавно и релаксиращо е всъщност. Това е причината...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: