ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новото Volvo V60 вече е в България (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 04 Sep 2018 Новини
314
0

Новото Volvo V60 вече е в България (Видео)

Новото Volvo V60 вече е в България (Видео)
/add_images/news/092018/s_1536055203_498.jpg
  1. Новото Volvo V60 вече е в България (Видео)
  2. Новото Volvo V60 вече е в България (Видео)
  3. Новото Volvo V60 вече е в България (Видео)
  4. Новото Volvo V60 вече е в България (Видео)

Изцяло новото поколение на Volvo V60 дебютира официално на територията на България, доказвайки за пореден път факта, че със своята комбинация от елегантност и практичност комби автомобилите имат пълното право, а и отговорност, да продължат да бъдат неизменна част от нашето ежедневие.

С изключително елегантно оформен и стилизиран екстериор, просторен, луксозен и технологичен интериор, и високоефективни задвижващи агрегати, новото Volvo V60 притежава всички онези качества, които да го превърнат в едно от най-добрите предложения в своя клас.

Новото Volvo V60 е развито на същата SPA (Scalable Product Architecture) платформа, която ползват международно признатото XC60 (https://www.auto-press.net/a:Volvo-XC60-е-Световен-автомобил-на-2018-г-) и семейството от Серия 90 на марката, която е и един от основните “виновници” за успеха на моделите като цяло.

При разработката на новото V60, от Volvo са обърнали сериозно внимание на оформянето на интериора на автомобила, като са постигнали впечатляваща комбинация от простор, лукс и високотехнологичност, с акцент върху свързаността с околния свят.

Също така традиционно за марката Volvo, новото V60 идва с богат набор системи за активна и пасивна безопасност, и подпомагане на управлението. Тук като акцент може да бъде посочена системата City Safety с функция за автоматично задействане на спирачната система и избягване на потенциална опасност от удар отпред, която е в състояние да разпознава както пешеходци и велосипедисти, така и големи животни.

Сериозно предимство при новото Volvo V60 дава също така и възможността за интегриране на системата Pilot Assist, която е в състояние да подпомага управлението при движение по добре маркирани пътища със скорости на движение от до 130 км/ч.

Следвайки плана си за електрификация на всички свои нови коли от 2019 година, новото V60 идва в две plug-in хибридни версии- T6 Twin Engine AWD с 340 конски сили и T8 Twin Engine AWD с 390 конски сили, какот и бензинови T5 и T6, и дизелови D3 и D4 модификации.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: