ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новото BMW X7 преминава изпитания в екстремни условия (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 13 Aug 2018 Новини
143
0
Новото BMW X7 преминава изпитания в екстремни условия (Видео)

Източник: www.bmw.bg

Прототипите на първия Sports Activity Vehicle в луксозния сегмент доказват своите всестранни качества в тестове от Полярния кръг, през пустините и по магистралите.

Sports Activity Vehicle се насочва към луксозния сегмент. И по своя път то преодолява истински маратон от тежки тестове. В рамките на всеобхватната и разнообразна програма от изпитания маскираните прототипи на новото BMW X7 преодоляват взискателни маршрути по целия свят. Разнообразни зимни тестове на сняг и лед близо до Полярния кръг са последвани от дълги пътувания през пустинните и каменисти трасета под слънцето на Южна Африка. Стресиращият Stop-and-Go трафик в джунглата на големия град се сменя с динамичните натоварващи изпитания по междуградски пътища и магистралите. Екстремните предизвикателства и широкият спектър от метеорологични и пътни условия в рамките на изпитанията на динамиката на управлението гарантират, че първият BMW X модел в луксозния сегмент винаги ще може да осигури безупречни характеристики на пътя.

С впечатляващо присъствие, изключително разточителното предлагане на място в интериора, висококачествените технологии на задвижването и окачването, както и ексклузивните елементи на оборудването BMW X7 символизира най-новата интерпретация на луксозната радост от шофирането в стила на премиум марката от Мюнхен. При това характерната за един Sports Activity Vehicle комбинация между уверени офроуд възможности и ненадмината динамика на управлението на пътя е пренесена в още един автомобилен сегмент. С предстоящото в края на 2018 година представяне на най-новия и в същото време най-голям BMW X модел Bayerische Motoren Werke продължават своята актуална моделна офанзива в луксозния клас с поредната въодушевяваща автомобилна концепция.

Прототипите на новото BMW X7 са произведени в завода на BMW в Спартанбърг. В този център на компетентност за BMW X в Южна Каролина, САЩ, ще бъдат сглобявани и серийните модели. Въпреки впечатляващата си маскировка дори и при предсерийните модели се разпознават както внушителните размери, така и изчистените и в същото време хармонични пропорции на новото BMW X7.

При новото BMW X7 луксът, гъвкавостта и спортният дух са съчетани в едно уникално единство. Досегашните тестове по категоричен начин потвърждават превъзходните динамични характеристики и изживяване от шофирането във висококачествена атмосфера на интериора както при лоши метеорологични условия, така и при движение по най-различни терени. В центъра за зимни тестове в Арйеплог, Швеция, при изпитания в държави с горещ климат, както и при шофирането във всекидневния трафик около Спартанбърг прототипите на новото BMW X7 вече имаха достатъчно възможности да впечатлят с модерния си лукс и уверената си гъвкавост.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: