ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новото BMW 3 Series Sedan с тестове на Нюрбургринг (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 16 Aug 2018 Новини
401
0

Новото BMW 3 Series Sedan с тестове на Нюрбургринг (Видео)

Новото BMW 3 Series Sedan с тестове на Нюрбургринг (Видео)
/add_images/news/082018/s_1534402802_722.jpg
  1. Новото BMW 3 Series Sedan с тестове на Нюрбургринг (Видео)
  2. Новото BMW 3 Series Sedan с тестове на Нюрбургринг (Видео)
  3. Новото BMW 3 Series Sedan с тестове на Нюрбургринг (Видео)
  4. Новото BMW 3 Series Sedan с тестове на Нюрбургринг (Видео)
  5. Новото BMW 3 Series Sedan с тестове на Нюрбургринг (Видео)
  6. Новото BMW 3 Series Sedan с тестове на Нюрбургринг (Видео)

BMW разкри първите подробности за новото- седмо, поколение на хитовия си модел 3 Series Sedan, който е преминал поредните си тестове, този път на легендарната писта Нюрбургринг Нордшлайфе.

От BMW коментират, че изпитанията на Нюрбургринг се използват за проверка на издръжливостта на автомобилите, като в продължителен период от време се наблюдава работата на задвижващата система и окачването. От компанията споделят, че за маскираните представители на новата генерация на третата серия тестовете са били допълнително усложнени и по-обстойни.

BMW разкрива и първите подробности за новото поколение на 3 Series Sedan- центърът на тежестта на автомобила е със сантиметър по-близо до земята в сравнение с актуалната генерация на модела, разпределението на тежестите е 50:50 предна/задна ос, а общото тегло на колата е намалено с до 55 килограма.

Сериозен акцент при новото BMW 3 Series ще бъде сериозно ревизираният четирицилиндров бензинов двигател, който ще се превърне в най-мощното четирицилиндрово “сърце” вграждано някога в сериен автомобил на марката. В същото време, от баварската компания обещават с 5% по-добра горивна икономичност, което ще бъде факт и в резултат на интегрирането на допълнително оптимизираната осемстепенна роботизирана предавателна кутия Steptronic.

Новата тройка на BMW ще стъпи на пазара и с уникално за марката стандартно за всички нейни версии адаптивно окачване, което обещава повишен комфорт на пътя благодарение на функцията си за активно “гасене” на колебанията при преминаване на дупки и неравности на пътя, както и колебанията на купето в завой.

Новото поколение на BMW 3 Series ще се предлага и с M спортно окачване, което снижава колата към пътя със сантиметър, и идва в комбинация с 18-цолови алуминиеви джанти и системата Variable Sports Steering.

1 000 000 посетиха Автосалон Париж 2018

Подобни

НОВИЯТ CITROËN BERLINGO, ПОБЕДИТЕЛ В КОНКУРСА НА AUTOBEST ЗА 2019

НОВИЯТ CITROËN BERLINGO, ПОБЕДИТЕЛ В КОНКУРСА НА AUTOBEST ЗА 2019

Измежду 6-те финалиста в конкурса, новият Citroën Berlingo беше избран за носител на титлата за най-добра покупка на Autobest...

AUTOBEST 2019 за Citroën Berlingo, Opel Combo Life и Peugeot Rifter

AUTOBEST 2019 за Citroën Berlingo, Opel Combo Life и Peugeot Rifter

Новите Citroën Berlingo, Opel Combo Life и Peugeot Rifter са победителите на журито AUTOBEST и по този начин печелят основното...

Audi SQ2 идва с двулитров мотор и 300 конски сили

Audi SQ2 идва с двулитров мотор и 300 конски сили

Впечатляващ дизайн и неимоверно удоволствие от управлението. По този начин описват от Audi новото си компактно спортно предложение...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: