ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият VW Crafter е Международен ван на годината 2017

like0 unlike0
Auto-Press 22 Sep 2016 Новини
126
0
Новият VW Crafter е Международен ван на годината 2017

Изцяло новото поколение на лекотоварния модел Crafter на Volkswagen, което все още не е пуснато официално в продажба, може да се похвали с първата си и то изключително престижна награда, а именно тази за Международен Ван на годината 2017.

При появата си на пазара, новият Crafter ще се предлага в четири основни версии, в по 3 варианта на дължина и височина. Клиентите ще могат да избират също така между модификации с предно, задно или 4MOTION на четирите колела задвижване.

Crafter ще се предлага и с избор между няколко мощностни версии на двулитровия TDI двигател- 102, 122, 140 и неговата битурбо версия със 177 конски сили, а при предавателните кутии фигурират както механични, така и автоматични предложение.

В оборудването на модела ще могат да бъдат открити и редица високотехнологични системи за подобряване на безопасността, в това число адаптивен круз контрол, електронна стабилизираща програма с функция за стабилизиране на траекторията при теглене на ремарке, камера за задно виждане и други.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: