ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

НОВИЯТ TRIUMPH TIGER 1200: СЪЗДАДЕН ДА ТЕ ОТВЕДЕ НА ВЪРХОВНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ

like0 unlike0
Auto-Press 23 Nov 2017 Новини
26
0
НОВИЯТ TRIUMPH TIGER 1200: СЪЗДАДЕН ДА ТЕ ОТВЕДЕ НА ВЪРХОВНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ

Без никакво съмнение новият Tiger 1200 е еволюцията, която всички чакаха в постоянно растящото семейство на Triumph. Легендарната британска компания, която от тази година присъства официално и на българския пазар, представи новия си модел по време на международното мотоциклетно изложение в Милано Eicma 2017.

Tiger 1200 е най-високотехнологичният и фокусиран в представянето модел в история на Triumph както при най-тежки условия извън пътя с XC версията, така и за асфалтови приключения при XR. „Трипъл“ двигателят е значително обновен за повече въртящ момент от 122 Нм, по-ниско в оборотите. Работният обем на трицилиндровия двигател е 1215 куб., а мощността му от 141 кс се достига при 9350 обр. След подобренията средният разход на модела е сведен до 5.2 литра на 100 км. Шестстепенната скоростна кутия предава въртящия момент към задното колело чрез кардан.

Създадена е нова изпускателна система от неръждаема стомана за още по-дълбок и отличителен звук от трицилиндровия редови двигател с водно охлаждане с инжекционна система за впръскване на горивото. За усъвършенстване на управлението са подобрени над 100 компонента от мотоциклета. Едно от основните – теглото на Tiger 1200, е намалено с до 11 кг в сравнение с миналото поколение – до 248 кг. Резервоарът побира 20 литра.

Към тези подобрения е добавен и нов режим Off-Road Pro за пресечен терен към системата за бързо превключване на предавките Shift-Assist. Сигурността е подобрена от системата за адаптивно осветяване в завой, като допълнение всички светлини са LED.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: