ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият Rolls-Royce Phantom: Броени часове до премиерата

like0 unlike0
Auto-Press 27 Jul 2017 Новини
31
0
Новият Rolls-Royce Phantom: Броени часове до премиерата

Само след няколко часа ще станем свидетели на световната премиера на изцяло новото поколение на легендата Rolls-Royce Phantom.

От компанията успяха да запазят в тайна визията на новия си флагман, за който коментират, че ще постави нови измерения не само в историята на модела, но и в тази на луксозните автомобили като цяло.

Докато чакаме вдигането на завесата, нека си припомним какво знаем, макар и неофициално, до момента за новия Phantom.

Дизайнът на новия Phantom е много близък до този на актуалната версия на модела, но изглежда така, сякаш е “модерна версия на колата за бъдещето, но е тук сега”. За разлика от масовата бизнес практика в сегмента в момента, всеки един от представителите на флагмана ще се прави само след предварителна заявка, като клиентите ще могат да избират между две версии на колата- със стандартно междуосие и дълга версия, която ще добави 23 сантиметра към дължината й.

Новият Rolls-Royce Phantom ще бъде оборудван със специални гуми, в които ще има пяна за допълнително намаляване на шума при движение по магистрала, вратите ще могат да се затварят автоматично от външната страна след натискането на бутон, инструменталното табло на автомобила ще бъде изцяло дигитално, а повишаващите комфорта стъпенки за краката на пътниците на задните седалки вече ще се подават от пода, а не от долната част на седалките.

Новият Phantom на Rolls-Royce ще бъде оборудван с лазерни дълги светлини, които ще бъдат налични за активиране при скорост на движение от над 65 км/ч, окачването се очаква да предложи с 20 до 30% по-добри параметри, а за подобряване на маневреността при ниски скорости и стабилността при високи, колата ще бъде оборудвана със система за завиване и на задните колела.

Световната премиера на новата генерация Rolls-Royce Phantom може да проследите на живо тук www.greatphantoms.com

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: