ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият Nissan LEAF с награда за Най-добър електромобил

like0 unlike0
Auto-Press 14 May 2018 Новини
17
0
Новият Nissan LEAF с награда за Най-добър електромобил

Изцяло новото поколение на първия в света 100% електрически масов електромобил- LEAF, получи престижната награда Най-добър електромобил по време на ежегодния конкурс DieselCar and EcoCar във Великобритания.

Признанието за Nissan LEAF идва от страна екипа на изданието DieselCar and EcoCar, след като те са изпитали и оценили повече от 175 нови пазарни предложения в реални условия, формирайки крайна оценка на тяхна база.

“Ако търсите стандарт в света на електрическите автомобили, няма да сполучите търсейки нещо повече от новия LEAF”, коментира Иън Робертсън, редактор в списанието DieselCar and EcoCar. “Зареждането на LEAF е значително по-бързо, като 80% заряд може да бъде достигнат за по-малко от час, като в същото време с по-добро пътно поведение и много по-привлекателен дизайн колата ще бъде и по-търсена. И докато електромобилите бяха решение за пионерите и хората с втора кола, новият LEAF отваря вратата към електрическото шофиране на значително по-голяма публика”.

С богат набор системи за повишаване на активната безопасност и редица системи за автономно управление, само преди няколко дни новият LEAF се превърна и в първата кола, която получи оценка от 5 звезди за сигурността си от по време на още по-строгите краш тестове на независимата асоциация Euro NCAP.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: