ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият Nissan LEAF с награда за Най-добър електромобил

like0 unlike0
Auto-Press 14 May 2018 Новини
17
0
Новият Nissan LEAF с награда за Най-добър електромобил

Изцяло новото поколение на първия в света 100% електрически масов електромобил- LEAF, получи престижната награда Най-добър електромобил по време на ежегодния конкурс DieselCar and EcoCar във Великобритания.

Признанието за Nissan LEAF идва от страна екипа на изданието DieselCar and EcoCar, след като те са изпитали и оценили повече от 175 нови пазарни предложения в реални условия, формирайки крайна оценка на тяхна база.

“Ако търсите стандарт в света на електрическите автомобили, няма да сполучите търсейки нещо повече от новия LEAF”, коментира Иън Робертсън, редактор в списанието DieselCar and EcoCar. “Зареждането на LEAF е значително по-бързо, като 80% заряд може да бъде достигнат за по-малко от час, като в същото време с по-добро пътно поведение и много по-привлекателен дизайн колата ще бъде и по-търсена. И докато електромобилите бяха решение за пионерите и хората с втора кола, новият LEAF отваря вратата към електрическото шофиране на значително по-голяма публика”.

С богат набор системи за повишаване на активната безопасност и редица системи за автономно управление, само преди няколко дни новият LEAF се превърна и в първата кола, която получи оценка от 5 звезди за сигурността си от по време на още по-строгите краш тестове на независимата асоциация Euro NCAP.

ЗВЕЗДАТА НА LA MAISON CITROËN НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН ПАРИЖ 2018 Е НОВИЯТ SUV C5 AIRCROSS! НОВОТО ЛИЦЕ НА МАРКАТА СЛАГА НАЧАЛОТО И НА PLUG-IN HYBRID ОФАНЗИВАТА НА CITROËN

Подобни

Още един китайски “убиец” на Tesla - GAC NE Aion S

Още един китайски “убиец” на Tesla - GAC NE Aion S

Компанията GAC New Energy Automobile Co., Ltd (GAC NE) беше основана през лятото на 2017-а година като подразделение на GAC Group,...

SUBARU анонсира CROSSTREK HYBRID (Видео)

SUBARU анонсира CROSSTREK HYBRID (Видео)

Американското подразделение на SUBARU разпространи подробности за първото plug-in хибридно пазарно предложение на...

Hyundai пречисти над 900 килограма въздух с автомобил

Hyundai пречисти над 900 килограма въздух с автомобил

Hyundai Motor обяви, че по време на инициативата си Clean Driving™ Month, провела се в Лондон, с представител на...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: