ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият Mercedes-Benz G-Class (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 15 Jan 2018 Новини
22
0

Новият Mercedes-Benz G-Class (Видео)

Новият Mercedes-Benz G-Class (Видео)
/add_images/news/012018/s_1515999609_921.jpg
  1. Новият Mercedes-Benz G-Class (Видео)
  2. Новият Mercedes-Benz G-Class (Видео)
  3. Новият Mercedes-Benz G-Class (Видео)
  4. Новият Mercedes-Benz G-Class (Видео)
  5. Новият Mercedes-Benz G-Class (Видео)
  6. Новият Mercedes-Benz G-Class (Видео)

Успоредно с анонсирането на първите подробности и снимки на новото поколение на G-Class, от Mercedes-Benz обявиха, че моделът ще бъде лансиран на пазара през лятото на тази година, като базовата му цена за територията на Германия е определена на 107 40 евро.

“Новият G-Class вдига летвата още по-високо във всички отношения- както по отношение на представянето на и извън пътя, така при комфорта и телематиката”, коментират от компанията-майка Daimler AG. “Казано накратко, новото G е все още G, но по-добро”.

От Mercedes споделят, че успоредно с желанието на марката да направят G-CLASS по-луксозен и комфортен, екипът на марката е трябвало да направи автомобила и още по-способен извън стандартните пътища. За целта, моделът е ще се отличава с допълнително оразмерена на усукване конструкция, високо отстояние от пътя и голям ход на окачването, разработено съвместно с Mercedes-AMG.

Според официалната информация на MERCEDES-BENZ, новият G-CLASS ще бъде в състояние да предложи отстояние от пътя между двете си оси от 241 мм (+6 мм), възможност за атакуване на водни препятствия от 70 сантиметра (+ 1 см), успешно преминаване през остри възвишения с максимален ъгъл от 26 градуса между двете оси, надлъжно движение по склонове с ъгъл от 35 градуса (+7 градуса) и други.

По отношение на дизайна на автомобила, от компанията акцентират върху това, че екстериорът на колата е запазил класическия си вид, но интериорът е преминал през цялостна трансформация с основен акцент върху предното табло и изцяло новата дизайн линия на марката.

Новият Mercedes G-Class идва с DYNAMIC SELECT система с избор между пет режима на поведение- Comfort, Sport, Individual, Eco и G-Mode, като послединят е новост и се активира при движение в офроуд условия.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: