ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият FORD EXPLORER (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 11 Jan 2019 Новини
551
0

Новият FORD EXPLORER (Видео)

Новият FORD EXPLORER (Видео)
/add_images/news/012019/s_1547197203_135.jpg
  1. Новият FORD EXPLORER (Видео)
  2. Новият FORD EXPLORER (Видео)
  3. Новият FORD EXPLORER (Видео)
  4. Новият FORD EXPLORER (Видео)
  5. Новият FORD EXPLORER (Видео)
  6. Новият FORD EXPLORER (Видео)

Ford разкри първата информация за изцяло новото поколение- моделна генерация 2020 година, на хитовия си SUV модел EXPLORER, който обещава да продължи успешната си история с ново, по-леко, но и по-здраво купе, сериозно увеличено технологично оборудване и още по-мощни и ефективни EcoBoost двигатели.

От Ford коментират, че Explorer 2020 е напълно нов, разработен от нулата, и благодарение на новата си архитектура за задвижване на задните колела обещава да предложи ново измерение на динамиката на пътя. Последното е акцентирано и чрез очевидно по-спортното стилистично изпълнение на автомобила, но от компанията акцентират и върху това, че моделът е подобрил възможностите си и за движение извън стандартните пътища.

Новият Explorer обещава да предложи по-луксозна и комфортна обстановка на борда, като инженерите и дизайнерите са обърнали специално внимание върху допълнителната шумо- и виброизолация. Независимо от двигателя и нивото на комплектация всичиките варианти имат задна врата с електропривод, точка за достъп 4G LTE WiFi, способна да работи едновременно с 10 устройства, и информационно-развлекателна система със сензорен екран 8 инча. Опционално ще са достъпни мултимедийни системи с 10,1 и 12,3-инчови монитори.

С трилитровото си EcoBoost V6 сърце и неговите 365 конски сили пък, Explorer 2020 се превръща и в най-мощното предложение в цялата история на модела, а адаптивната система Terrain Management System предлага избор между седем режима на поведение на колата.

Що се отнася до безопасноста, независимо от нивото на комплектация - XLT, Limited и Platinum, Explorer има сериозен пакет от пассивни и активни системи Co-Pilot360, който наблюдава слепите зони и предупреждава за движещ се напречно транспорт, помога да се задържа автомобилът в лентата му на движение, управлява дългите светлини и автономно спира при опасност от сблъсък. Новият Explorer има адаптивна система за круз-контрол с технология за центриране в лентата на движение, автоматично спиране при каране назад и най-новия паркасистент с име Active Park Assist 2.0.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: