ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият Dacia Duster блести по време на TouristAutoShow Варна

like0 unlike0
Auto-Press 23 Apr 2018 Новини
119
0

Новият Dacia Duster блести по време на TouristAutoShow Варна

Новият Dacia Duster блести по време на TouristAutoShow Варна
/add_images/news/042018/s_1524477602_629.jpg
  1. Новият Dacia Duster блести по време на TouristAutoShow Варна

С четири бизнес автомобила ще участва групата Renault по време на TouristAutoShow Варна. Шоуто ще се проведе от 26 до 29 април на паркинга пред магазин „Метро”. Ванът Renault Trafic ще прави компания на три от най-търсените и желани модели на Dacia – Dokker, Logan MCV Stepway и новото поколение Duster.

Второто поколение Duster има изцяло нов и модерен дизайн. Свързана чрез системата Media Nav - Multiview камера, показва изображенията от четирите бордови камери. Тя се задейства при движение на заден ход или чрез натискане на специален бутон. За пръв път в гамата на Dacia има безключово палене с бутон. С големия си сензорен екран и контрола от волана Media Nav Evolution дава лесен достъп до редица практични функции. Навигация с възможност за Bluetooth телефонни обаждания, радио, музикална уредба, USB и жакове.

В комбинация с 5-степенна механична скоростна кутия, бензиновият двигател SCe 115 включва ангренажен ремък, който не се нуждае от смяна. Наслаждавайте се на намалена поддръжка. За намален разход на гориво, двигателят SCe 115 се предлага и в LPG версия с газова уредба. В комбинация с ръчна 6-степенна скоростна кутия, двигателят TCe 125 ви предлага ненадмината реактивност за гладко и приятно шофиране. Базовият дизел dCi 90 има ниска консумация на гориво, намалени емисии и удоволствие от шофирането, а dCi 110 може да се поръча и с автоматична EDC скоростна кутия с двоен съединител.

Новата Dacia Logan MCV Stepway има хромирана предна решетка, увеличен пътен просвет, маски на предна и задна броня от сатиниран хром, черни протектори на вратите, нови предни фарове със светлинния подпис на Dacia, фарове за мъгла, хромирани релси на покрива, а външният й вид ви подтиква към приключения. Петте пълноценни места, изключителната ѝ модулност, делимата задна седалка 2/3-1/3 и огромният ѝ багажник позволяват да се организира пространството на борда точно както пожелаете. Мултимедийна система Media Nav Evolution е с навигация и свръзване на телефон, автомобилът има интегрирана камера за заден ход, система за подпомагане на потеглянето по наклон.

Dokker е замислен като автомобил, на борда на който управлението и престоя са наистина лесни и приятни. Той е незаменим в ежедневието ни и е действително практичен. Достъпът до купето, както за пътници, така и за товар е лесен благодарение на плъзгащите се странични врати, отварящи се изключително широко, на асиметричните задни врати и на ниския борд на товарене. Освен това Dokker предлага множество ниши за предмети в салона: тяхната вместимост достига до 44 литра в зависимост от версията. Dokker разполага с ефикасни и бързо действащи отопление и климатизация, които осигуряват равномерен температурен комфорт в цялото купе.

Dokker предлага пълна гама от бензинови и дизелови двигатели. При бензиновите, Dokker разполага със съвсем новия двигател с директно впръскване 1,2 TCe на групата Renault, представен за пръв път при моделите от семейството на Mеgane, който развива 115 к.с. със сравнително нисък разход на гориво. Дизеловите турбо двигатели 1.5 dCi 75 к.с. и 1.5 dCi 90 к.с., носещи етикета Dacia Eco2, се отличават със своята умереност и ниските емисии на CO2 (118г./км). Практични и модерни те впечатляват с удобната си експлотация в ежедневието.

Renault Trafic има нов външен дизайн и множество подобрения в интериора. Моделът предлага достатъчно място за багаж – както за вашия, така и за този на вашите спътници. С обем до 3400 литра, този автомобил е идеалният партньор за почивка. Като практична и предпазна мярка, щората на багажното отделение прикрива вещите от любопитни погледи. С две хоризонтални и две вертикални положения, тя позволява да реорганизирате багажното отделение според вашите нужди.

Renault Trafic предлага още по-практични решения със своите 14 отделения за съхранение на вещи, разпределени из целия салон. Голямо отделение за съхранение с обем 54 литра е разположено под многоместната пътническа седалка и може да се използва за скрито съхранение на обемисти предмети. Благодарение на модулната конструкция на двете задни многоместни седалки, пространството в салона може да се адаптира според всяка потребност и желание. Многоместната седалка на втория ред е снабдена със сгъваема разделяща се на 60:40 облегалка. На третия ред е монтирана многоместна седалка с три функции: тя може да се сгъва, разтяга или да се демонтира без никакви инструменти. По този начин разполагате с равен под с дължина между 1,15 и 1,55 м. С мултимедийната система Media Nav и технологията Bluetooth, можете да слушате любимата си музика чрез поточно предаване на звука и провеждате телефонни разговори чрез системата „свободни ръце“. С помощта на бутоните за управление върху волана или чрез докосване на 7-инчовия екран, можете да изберете предпочитана от вас радиостанция и сила на звука. За да свържете своите мобилни устройства, е необходимо само да ги включите в USB портовете или гнездата за жак, монтирани в предния панел. С навигацията на Nav & GO и нейния 2D и 2,5D дисплей Birdview съкращавате времето, необходимо за пътуване.

Източник: TouristAutoShow

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: