ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

НОВИЯТ CITROËN C3 AIRCROSS (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 12 Jun 2017 Новини
23
0
НОВИЯТ CITROËN C3 AIRCROSS (Видео)

Източник: www.citroen.bg

След новият C5 Aircross, SUV от C-сегмента, разкрит през април на автомобилното изложение в Шанхай, Citroën засилва световната си офанзива в SUV сегмента през 2017 г. Днес марката разкрива Citroën C3 Aircross Compact SUV, готов да завладее сегмента с петкратното си разрастване в Европа и света между 2012 г. и 2016 г. SUV автомобилите на марката са ориентирани към хората и са вдъхновени от клиентите. Техният дизайн е повлиян от опита на клиентите при пътуването с автомобил и желанието им за оптимизъм и споделяне. Към защитния характер на екстериора, тези SUV от ново поколение добавят привлекателността на различна и енергична личност, която е нов критерий за комфорта, целесъобразност и живота на борда. Те илюстрират всички познания на марката в дизайна, вътрешното пространство и благополучието.

Вдъхновен от концептуалния автомобил C-Aircross, представен на автомобилното изложение в Женева през 2017 година и с класическия си Citroën дизайн, новият C3 Aircross е като глътка свеж въздух в сегмента на компактните SUV. Отвън той се отличава с уникалния стил на каросерията и безпрецедентните избори за персонализация, които му придават дръзка индивидуалност. Отвътре е с обновен комфорт, като част от програмата Citroën Advanced Comfort® за повече простор, модулен дизайн и яркост. Изцяло съвременен, новият C3 Aircross е с добра свързаност и е оборудван с редица технологии, които улесняват живота в града и на пътя. Накратко, новият SUV на Citroën приканва феновете на стила, благополучието и приключенията да изпитат едно напълно ново изживяване.

Новият Citroën C3 Aircross Compact SUV се отличава в SUV сегмента:

SUV С ДРЪЗКА И АДАПТИВНА ИНДИВИДУАЛНОСТ
Новият Citroën C3 Aircross е компактен 4,15-метров SUV, отличаващ се със своята силно, оригинално и свежо излъчване. Той се отличава и с уникален дизайн на каросерията, напълно представителен за новите модели на Citroën, като притежава всички характеристики на здрав и защитен SUV, включително увеличен просвет, висока позиция за шофиране, предни и задни защитни панели, големи колела и защитни арки на калниците. Стилът на каросерията с щедрите й форми се подчертава от силни графични елементи, например цветните щрихи на покривните рейки и задните странични прозорчета за вентилация тип "венециански щори". C3 Aircross предлага уникална и безпрецедентна персонализация, включваща 85 комбинации на екстериора, включително три цвята на покрива за двуцветни модели и четири цветни пакета, както и пет отличителни схеми за интериорен дизайн. Салонът, с хоризонталния си подход, ясно изразява пространство и защита. C3 Aircross е също много ясно изразен SUV по отношение на удоволствието от шофирането и лекотата на употреба. Пъргав в града благодарение на компактните размери и готов за приключения със своите Grip Control® и Hill Assist Descent системи, C3 Aircross се предлага с богат избор от икономични и ефективни бензинови и дизелови двигатели.

НАЙ-ПРОСТОРНИЯТ И МОДУЛЕН SUV В СЕГМЕНТА НА КОМПАКТНИТЕ SUV

Програмата Citroën Advanced Comfort®, насочена към психическото и физическото благополучие, придава практична и щедра индивидуалност на компактния SUV от ново поколение. Чрез своята гениална архитектура, новият C3 Aircross е компактен SUV, който прави ежедневието по-лесно, без абсолютно никакви компромиси по отношение на комфорта или функционалността. Салонът разполага с широки и удобни седалки и предлага най-голямото в този клас пространство (най-голямото разстояние до тавана, пространство за краката), ненадмината модулност (плъзгаща се задна седалка с две отделни части, сгъваема седалка на предния пасажер осигуряваща товарна дължина 2.40 м) и изключителен обем на багажника (410 литра до 520 литра). Пътуването в благополучие е и заради окъпания в светлина салон, благодарение на големия отварящ се панорамен стъклен покрив. Напълно в крак с времето си, C3 Aircross разполага с добре измислени места за съхранение, включително и зона за безжично зареждане на смартфони на централната конзола. Предлага се с пълна гама системи за помощ на водача, като прозрачен цветен екран, функцията за аварийно спиране Active Safety Brake, автоматично превключване на светлините, разпознаване на пътните знаци с препоръки, както и полезни технологии, включително асистент при паркиране и свързаната 3D навигационна система с гласово разпознаване Citroën Connect Nav.

"След новия C5 Aircross, SUV от C-сегмента, представен в Шанхай, Citroën засилва световната си офанзива при SUV с втори модел. Разкрит днес в Париж, новият Citroën C3 Aircross Compact SUV ще бъде пуснат в Европа до края на годината. Съчетавайки целия опит на Citroën във вътрешното пространство, модулния дизайн и комфорта, този SUV за хората се отличава в SUV B-сегмента с уникалния дизайн на каросерията си. Той има различен начин на мислене, източник е на защита и приключения и е в съответствие с очакванията на клиентите днес."

Линда Джаксън, Главен изпълнителен директор на Citroën

01 – SUV С ДРЪЗКА И АДАПТИВНА ИНДИВИДУАЛНОСТ

Новият Citroën C3 Aircross е компактен SUV, отличаващ се със своята сила, оригиналност и свежест. Стилът на каросерията напълно съответства на последните модели на марката и притежава всички качества на здрав и защитен SUV. Също така предлага ненадминати възможности за персонализация. Неговият SUV характер и оптимизъм се изразяват в системите Grip Control® и Hill Assist Descent, които са идеални за приключения извън утъпканите пътища.

SUV С УНИКАЛЕН СТИЛ НА КАРОСЕРИЯТА

Новият Citroën C3 Aircross Compact SUV е създаден от вдъхновението на дизайнерските екипи, ръководени от Александър Малвал, директор на отдела за стил в Citroën. От самото начало C3 Aircross привлича с уникалния стил на каросерията, свежестта и защитения си външен вид. Компактните и високи размери (дължина 4.15 м, ширина 1.76 м и височина 1.64 м) са отлично разпределени и демонстрират плавните и динамични линии на дизайна на автомобила. Атрактивният компактен SUV на Citroën доминира на пътя. Дизайнът на новия C3 Aircross е уникален за сегмента с мускулестия си и висок, но къс капак на двигателя. Той внушава чувство за стабилност и подчертава предните и задни светлинни елементи, като същевременно избягва всякаква форма на агресивност с хоризонталния си баланс и щедрите си форми. Стъпил здраво върху големите си колела, C3 Aircross има просвет с около 20 мм по-висок от новия C3, чиято платформа споделя. Новите арки на калниците и защитните панели също допринасят за динамичния и защитен стил на SUV. Тези визуални характеристики подсилват насочения към приключения вид на автомобила и изразяват неговата изключителна индивидуалност.

Отпред класическият графичен елемент на новия спортен Citroën C3 Aircross е със светлини на две нива. Фаровете подсилват изразителността отпред и потвърждават родството с най-новите модели на марката. Горната част се състои от светодиодни дневни светлини, свързани към шевроните с двойна хромирана лайстна, която служи за подчертаване на цялостната ширина на автомобила. В долната част се намират основните блокове на светлините. Те имат квадратни, но заоблени форми, оживени от цветни лайстни, помещаващи и фаровете за мъгла. Големият въздухозаборник в центъра внася силна нотка. В долната част на лицевата страна защитният панел подчертава общото излъчване и потвърждава SUV характера на C3 Aircross.

Отзад мощните рамене на C3 Aircross подчертават широчина и мускулестия му характер. Триизмерните задни светлини подчертават семейната връзка с новия C3 и концептуалния автомобил C-Aircross. Сложните блокове на светлините са допълнени от вложки с блестящ черен цвят в задната врата с двуцветен знак C3 Aircross и шеврон с блестящ черен цвят. Тази смела комбинация разширява двата блока на светлините и подчертава усещането за широчина, като същевременно твърдо обозначава високотехнологичния характер на автомобила. Внушителната задна броня, покрита със защитен панел отразява предната част и отново потвърждава здравината на автомобила и духа на SUV.

Истински SUV, новият C3 Aircross разполага с защитни арки на колелата и панели на праговете. Профилът на автомобила напълно внушава своя SUV характер. Страните на новия модел се характеризират с хоризонтален баланс, обещание за вътрешен обем и се характеризират с иновативни компоненти, като стилните задни странични прозорчета, представляващи уникален елемент. Видени вече в концептуалния автомобил C-Aircross, задните странични прозорчета, изработени от поликарбонат и покрити с цветно фолио, създават силен графичен контраст на задната колона.С ефекта си на „жалузи“ те добавят уникална характерна черта и също така служат за скриване на вътрешността на автомобила, но без да спират светлината или да намаляват видимостта.

SUV С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ: 90 КОМБИНАЦИИ

Друга отличителна черта на дизайна и индивидуалността на новия Citroën C3 Aircross е начинът, по който може да бъде адаптиран, за да съответства на индивидуалността на клиентите. Както и при новия C3, дизайнерите от Citroën са дали на новия C3 Aircross смел и модерен дух, който е изключително адаптивен. Всеки клиент може да изрази своята индивидуалност, от най-конвенционалната до най-контрастната. Клиентите могат да изберат цвета на покрива и да го комбинират с цветен пакет за каросерията. Оживявайки стила на компактния SUV, тези цветове са проектирани до последния детайл, прилагат се към гредите на покрива, задните странични прозорчета, корпусите на страничните огледала, лайстните на предните фарове и централни капачки на колелата.

C3 Aircross се отличава с широк диапазон възможности за персонализация на екстериора и предлага с 90 комбинации, отразяващи индивидуалността и вкусовете на всеки клиент:

8 цвята на каросерията (Natural White, Ink Black, Misty Grey, Cosmic Silver, Passion Red, Breathing Blue, Sable, Spicy Orange)
4 цвята на покрива за двуцветен ефект( Ink Black, Natural White, Spicy Orange or Sable, в зависимост от пазара)

4 цветови пакета (Orange, Grey, White, Black).

В зависимост от вкуса си, клиентите могат да подобрят класическите тонове или да омекотят контрастиращите нюанси. Те също така могат да избират между няколко дизайна на колелата с колекция от стилни 16-цолови тасове и 16 или 17-цолови алуминиеви джанти с диамантен ефект.

Персонализацията се прилага и за интериора чрез избор на 5 дизайнерски схеми. Интериорният дизайн на C3 Aircross е вдъхновен от света на мебелите и модата. Акцентът е върху чистите линии, защитните форми, точния завършек и разнообразието от текстури на таблото. Интериорът е хармонично съчетание на цветовете и материалите. Дизайнът на вратите, цветовете на волана и вентилационните отвори, както и тапицерията на седалките създават уникална, салонна атмосфера. В зависимост от избрания цвят, бил той неутрален, топъл, динамичен или от висок клас, C3 Aircross предлага на водачите и пътниците широка гама от елементи за изразяване на индивидуалността:

Стандартната дизайнерска схема е свежа и изчистена с текстурирано сиво табло, комбинирано с тапицерия на седалките в цвят Mica Grey , подсилена с бяла лайстна на вентилационните отвори.

Дизайнерската схема в Metropolitan Grey подчертава пространството в салона. Фокусът тук е върху осветеността и благополучието при пътуване с ярки цветове и топли тъкани, които също така се намират и на арматурното табло. Вентилационните отвори имат оранжева лайстна.

Дизайнерската схема в Urban Red изразява жизненост и подсилва технологичния характер на SUV. Състои се от игра на контрасти между тъмни цветове и оранжеви елементи на седалките в тъмно сив кварц и лайстни на вентилационните отвори. Таблото е покрито с термопластичен еластомер.

Дизайнерската схема в цвят Hype Mistral внушава усещане от висок клас. Състои се от комбинация от черна кожа и тъкани с шарка „кучешки зъби“, както и от табло, покрито с термопластичен еластомер. Вентилационните отвори са с лайстни в матов хром.

Дизайнерската схема в цвят Hype Colorado също така изразява висококачествен подход, подсилен с меки на допир материали и специална цветна тапицерия в цвят Colorado на полу-кожените седалки, двуцветните волан и арматурно табло.

ШОФИРАНЕ В SUV РЕЖИМ

C3 Aircross е също в голяма степен SUV по отношение на удоволствието от шофирането и леснотата при употреба. Доминиращ на пътя с високия си просвет и големи колела, новият Citroën C3 Aircross е спокоен на всички терени благодарение на системите Grip Control® и Hill Assist Descent. Способен да излезе извън града и да напусне утъпкания път чрез регулиране на сцеплението, C3 Aircross е идеален както за любителите на градските приключения и екскурзиите за пазаруване, така и за любителите на спорта, развлеченията и дейностите на открито.

Оборудван със системата Grip Control® за подобрено сцепление и специални 16 и 17-цолови гуми за кал и сняг, C3 Aircross предлага високо многорежимнно задвижване и се адаптира към всички видове пътища, независимо от условията и повърхността. Безопасността е подобрена при всички обстоятелства чрез петте режима на задвижване. Водачите могат да оставят системата за контрол на сцеплението Grip Control на стандартен режим или да избират между режимите за пясък, всякакви пътища, сняг или изключена програма за електронна стабилизация (ESP OFF).

В комбинация с Grip Control®, системата Hill Assist Descent задържа автомобила при ниска скорост дори на стръмни склонове. Тази технология запазва C3 Aircross в правилната траектория, като същевременно ограничава риска от плъзване, когато автомобилът слиза по наклони. Новата функция помага на водачите да поддържат перфектен контрол над C3 Aircross в пълна безопасност. Системата може да поддържа автомобила на много ниска скорост (3км/ч) за допълнителен контрол и безопасност, което в противен случай може да бъде стресова ситуация при шофиране.

Технологичният и приключенски характер на новия модел са подчертани от широк спектър икономични и ефективни двигатели от последно поколение. Идеален партньор за ежедневни градски пътувания, за бягства през уикенда и пътувания до далечни дестинации, C3 Aircross се предлага с 3-цилиндрови двигатели PureTech, оборудвани с най-новите технологии за повишена динамичност и контролиран разход на гориво и емисии , (Двигателят PureTech спечели наградата "Международен двигател на годината" през 2015 и 2016 г.) Двигателите BlueHDi носят на пасажерите удоволствие от шофирането, икономичност и екологичност.

Бензинови: Новият Citroën C3 Aircross Compact SUV се предлага в най-високоефективната си версия с двигател PureTech 130 с 6-степенна ръчна скоростна кутия. Двигателят PureTech 110 се предлага с ръчна скоростна кутия (PureTech 110), както и автоматична скоростна кутия EAT6 за максимално удоволствие от шофирането и комфорт (PureTech 110 EAT6). Базовият модел се задвижва от двигателя PureTech с ръчна скоростна кутия (PureTech 82).

Дизелови: Новият компактен SUV Citroën C3 Aircross се предлага с ръчна скоростна кутия с избор на двигател BlueHDi 120 и BlueHDi 100.

Тези шест двигателя, предлагани в Европа, са допълват от два специални двигателя за международен износ: бензиновият PureTech 110 EAT6 и дизеловият HDi 90.

НАЙ-ПРОСТОРНИЯТ И МОДУЛЕН SUV В КОМПАКТНИЯ СЕГМЕНТ

Присъстваща на всеки етап от проектирането, програмата Citroën Advanced Comfort® подчертава изключителното внимание към психическото и физическото благополучие и подчертава практичния и щедър характер на този компактен SUV. Проектиран като истинска зона за живеене, C3 Aircross е сърдечен и общителен. С внушителната си архитектура той съчетава компактния външен дизайн с изключителния вътрешен простор. Една кола улесняваща ежедневието, новият C3 Aircross получава висока оценка на удобството за потребителя чрез интуитивните технологии.

ВОДЕЩО В КЛАСА ПРОСТРАНСТВО

Новият C3 Aircross е изцяло съсредоточен върху комфорта при пътуване, при който възприемането на пространството и чувството за благополучие играят ключова роля. Тези усещания още с влизането в автомобила се създават от хоризонталния дизайн на таблото, освобождаващо пространство, както и от приветливите и комфортни места. Просторен и изключително модулен, Citroën C3 Aircross Compact SUV прави уникално предложение в сегмента с уникалния си интериор и водещото в класа пространство. Водено от програмата Citroën Advanced Comfort®, C3 Aircross обновява своя дизайн, като осигурява изключително пространство в салона, модулност и обем на багажника.

Пространство: Високо разположената архитектура на C3 Aircross води до най-просторния интериор в сегмента и изключителен комфорт, с пет места и обширно място за краката и главата. C3 Aircross е лидер в сегмента от гледна точка на най-добра височина до тавана от предната и задната седалка. Всеки пътник се чувства напълно спокоен на предната и задната седалка. Пространството за краката отзад също е необикновено много, благодарение на междуосието 2,60 м.

Модулен дизайн: C3 Aircross има най-модерния модулен дизайн в своята категория с 60/40 сгъваема задна седалка със сгъваеми облегалки и седалки на две отделни части, плъзгащи се 150 мм. Тези настройки са изключително прости. Облегалката на предната седалка може да се сгъва надолу, за да се транспортират дълги предмети. С едно движение максималната дължина за товарене може да бъде удължена до 2.40 м.
Обем на багажника: ограниченията за пътническия багаж са неща от миналото, тъй като C3 Aircross има най-големия багажник в сегмента, достъпът до който е улеснен от широко отваряща се задна врата и нисък товарен праг.

Стандартният обем на багажника от 410 литра може да бъде увеличен до 520 литра при задна седалка в предно крайно положение. Общият товарен обем със сгънати задни седалки са внушителните 1289 литра. Силен в ежедневната практичност, C3 Aircross има и демонтируема кора на багажника, която може да се съхранява във вертикално положение зад задната седалка за превоз на високи предмети. При следващото находчиво решение, подвижният под на багажника с двойна височина осигурява плосък под при сгънати задни седалки.

ОТВАРЯЩ СЕ ПАНОРАМЕН СТЪКЛЕН ПОКРИВ

Източник на благополучие и свежест, новият C3 Aircross придава голямо значение на приветливостта и светлината в салона. Новият модел разполага с обширна остъклена повърхност, осигуряваща на водачите 360° видимост и впечатляваща светлина. Това усещане се засилва от отпускащия ефект на задните странични прозорчета тип "жалузи", създаващи оригинална игра на светлина и сянка. C3 Aircross също така предлага на пасажерите необятен изглед към небето с отварящия се и изцяло панорамен стъклен покрив. Уникално за B-сегмента на SUV, това оборудване, снабдено с многостепенно електрическо управление, има щедри размери (вътрешна остъклена площ с дължина почти 1 м), разполага със слънцезащитна щора и светодиоден светловод. Светлината в кабината може да се регулира и с помощта на слънцезащитните щори на задните седалки. С отворен или затворен покрив, C3 Aircross внушава на пътниците изключително чувство на свобода и прави всяко едно пътуване уникално.

НАХОДЧИВИ МЕСТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ

Друг основен компонент на комфорта при пътуване е пространството за съхранение. Изключително функционалният C3 Aircross се радва на широк избор от места за съхранение. Находчиви и специфични според употребата им, те отговарят на широк кръг от нужди. Централната конзола е предназначена да съхранява смартфон със специален док-контакт и безжично зареждане. В хладилната жабка с вътрешно осветление има достатъчно място за бутилка от 1.5 литра, каквото имат и джобовете за съхранение в предните врати.. Мястото на таблото от страната на предния пътник може да побере тънки предмети, като ключове, писалки и монети. Пътниците на задната седалка се възползват от допълнителните места за съхранение. Централната сгъваема облегалка включва поставки за чаши и има отваряща се клапа за транспортиране на дълги обекти.

КЛАСИЧЕСКИ КОМФОРТ НА CITROËN

Верен на философията на марката и на програмата Citroën Advanced Comfort®, новият C3 Aircross се възползва от цялото ноу-хау на Citroën и осигурява на шофьорите и пътниците комфорт при пътуване. Целта е да се направи всяко пътуване в C3 Aircross приятно и радостно, като се филтрират всички външни смущения, като в пашкул. Стандартният комфорт на борда на C3 Aircross се показва нагледно в:

- комфорта на седалките, с широки и щедри основи

- комфорта на окачването, с класическите настройки на Citroën за всякакви условия на шофиране

- звуковия комфорт, с изключителна звукоизолация и акустика.

ТЕХНОЛОГИИ, УЛЕСНЯВАЩИ ЖИВОТА

12 ПОЛЕЗНИ СИСТЕМИ ЗА ПОМОЩ ПРИ ШОФИРАНЕ
Повлиян от програмата Citroën Advanced Comfort®, компактният SUV Citroën C3 Aircross е създаден и за безпроблемна употреба. За тази цел той е оборудван с интуитивни технологии за спокойствие и безопасност за волана, благодарение на пълната гама от технологии, които служат за по-лесно и по-безопасно пътуване:

Безключов достъп и стартиране: безконтактен достъп и стартиране, даващи възможност на водача да отключи и стартира автомобила, без да вади ключа си.

Цветен прозоречен екран: извежда в зрителното поле на водача полезна информация за управлението на автомобила. На разположение са данни за скоростта, настройките на регулатора/ограничителя на скоростта и други, които се прожектират цветно в разгъващ се прозрачен екран, без да е необходимо водачът да сваля очи от пътя.

Система Top Rear Vision: за разширен обзор и по-лесни маневри. Когато водачът превключи на заден ход, камера показва изгледа зад автомобила на 7-инчовия сензорен екран, допълнен с цветни референтни линии, показващи близостта до всякакви препятствия, както и реконструирано изображение, показващо 180 градусов изглед отгоре на обстановката отзад.

Асистент при паркиране: прави маневрите при паркиране по-спокойни, по-лесни и по-безопасни. Асистентът при паркиране е активна система за подпомагане на успоредно и перпендикулярно паркиране. При поискване от водача, той автоматично открива място, след което управлява волана за напълно безопасно паркиране. Всичко, което трябва да направи водачът, е да се превключи на заден ход, да подаде газ и да спре.

Функция за аварийно спиране Active Safety Brake: със звуков и визуален сигнал за намаляване на риска от челен удар със задействане на спирачките вместо водача. Мултифункционалната камера в горната част на предното стъкло открива препятствия, например автомобили, които се движат в същата посока или спират. Сензорът задейства автоматично спирачките при скорост от 5 км/ч до 85 км/ч, ако се установи риск от сблъсък. Скоростта на автомобила не трябва да е над 80 км/ч при откриване на неподвижен автомобил и 60 км/ч при откриване на пешеходец.

Система за предупреждение при неволно напускане на лентата за движение: за предпазване при задрямване зад волана или момент на невнимание над 60 км/ч. Системата установява неволно пресичане на пътната маркировка (непрекъсната или прекъсната), когато пътепоказателят не е включен, и предупреждава водача със звуков сигнал и съобщение на инструменталния панел.

Система за наблюдение на „мъртвата зона“: за предупреждение на водача при наличие на превозно средство в „мъртвата зона“ посредством диод в страничните огледала.

Система за разпознаване на ограничението на скоростта и препоръки: водачите виждат тази информация на инструменталния панел и системата препоръчва посочената скорост като настройка за регулатора/ ограничителя на скоростта.

Система за автоматично превключване на светлините: за по-безопасно шофиране през нощта тази система автоматично превключва между дълги и къси светлини в зависимост от условията на осветеност и трафика.

Система за подпомагане на вниманието на водача: следи поведението на водача чрез мултифункционална камера в горната част на предното стъкло и предупреждава водача при всякакво разсейване. Тази система оценява степента на внимание на водача чрез определяне на разликите между посоката на движение и пътните маркировки. Тази система е пригодена специално за автомагистрали със скорост над 65 км/ч.

Система за подканване за почивка след два часа непрекъснато шофиране: чрез сигнал подканва водача да си почине след два часа непрекъснато шофиране при скорости над 70 км/ч.

Система за контрол на сцеплението Grip Control® със система за контрол на скоростта при спускане Hill Assist Descent: за изключително многорежимнно шофиране, пригодено за всички видове пътища и намалена скорост дори на стръмни склонове.

4 ТЕХНОЛОГИИ ЗА СВЪРЗАНОСТ, ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА НЕПРЕКЪСНАТОСТ МЕЖДУ ЦИФРОВИЯ СВЯТ НА КЛИЕНТА И НЕГОВИЯТ АВТОМОБИЛ

За по-безпроблемно шофиране и все по-интуитивни функционалности компактният SUV Citroën C3 Aircross залага изключително много на безжичната свързаност и на инфоразвлеченията, изразявани от 7-инчов сензорен екран, който се счита за контролен център на автомобила (климатик, радио, телефон и навигационна система). За да направите автомобила си ваше допълнение и да останете свързани, C3 Aircross разполага с:

Безжично зареждане на смартфон, със специална зона за включване. Тази изцяло нова система може да се използва за зареждане на широк диапазон от смартфони или устройства, съвместими със стандарта Qi, с подложка за зареждане, вградена в отделно място за съхранение в централната конзола. Тя разполага и с кабели. Безжичното предаване на електрическа енергия се основава на принципа на магнитната индукция.

Функция Mirror Screen , с Android Auto, Apple CarPlay™ и MirrorLink®. Водачите могат да се насладят на мултимедийното съдържание и приложенията на смартфоните си напълно безопасно като ги възпроизвеждат и контролират на 7-инчовия сензорен екран.

CITROËN Connect Nav, свързана 3D навигация с гласово разпознаване. Тази навигационна система от ново поколение идва със свързани услуги като TomTom Traffic, информация за трафика в реално време, местоположение и цени на бензиностанции и паркинги, информация за метеорологичните условия и функция за търсене на местни интересни точки. Потребителите също така ще оценят и функцията "Опасни зони".

CITROËN Connect Box, Система за спешна помощ и асистенция. Тази услуга (или спешно повикване) свързва водача със специализирана платформа за помощ в случай на аварии и инциденти.

Пъргав в града, но също така разполагащ със сериозни възможности на всякакви пътища за ежедневни приключения, новият Citroën C3 Aircross Compact SUV отговаря на изискванията на съвременния начин на живот. Ориентираният към хората SUV е приспособим, съсредоточен върху водачите и тяхното поведение зад волана, като им осигурява безпрецедентен характер, комфорт и простор. Произведен в завода в Сарагоса в Испания, компактният SUV от ново поколение ще бъде пуснат в Европа от втората половина на 2017 г. (в зависимост от пазара). Цените ще бъдат обявени през юли.

НОВИЯТ КОМПАКТЕН SUV CITROËN C3 AIRCROSS

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Дължина: 4.15 м

Ширина: 1.76 м

Височина: 1.64 м

Междуосие: 2.60 м

Вместимост на багажника: от 410 до 520 литра

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: