ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият Amarok - 100% пикап, 100% премиум

like0 unlike0
Auto-Press 02 Dec 2016 Новини
35
0

Новият Amarok - 100% пикап, 100% премиум

Новият Amarok - 100% пикап, 100% премиум
/add_images/news/122016/s_1480665603_501.jpg
  1. Новият Amarok - 100% пикап, 100% премиум
  2. Новият Amarok - 100% пикап, 100% премиум
  3. Новият Amarok - 100% пикап, 100% премиум
  4. Новият Amarok - 100% пикап, 100% премиум
  5. Новият Amarok - 100% пикап, 100% премиум
  6. Новият Amarok - 100% пикап, 100% премиум
  7. Новият Amarok - 100% пикап, 100% премиум
  8. Новият Amarok - 100% пикап, 100% премиум

Безкомпромисен по неравен терен. Темпераментен на асфалт. Новият Amarok е олицeтворение на всичко, което очаквате от един мултифункционален премиум пикап: мъжествен дизайн, здрава конструкция и мощен двигател.

- Нов 3.0 V6 TDI дизелов двигател

- До 165 кВт (224 к.с.) мощност и 550 Нм въртящ момент

- Перманентно задвижване на 4-те колела 4MOTION с 8-степенна автоматична скоростна кутия

- Изключителен офроуд ABS

- Най-широката товарна платформа в класа

- До 3.5т прикачно тегло

Як и надежден, практичен и самоуверен, Amarok продължава там, където конкурентите му спират. Той поставя нови мащаби по отношение на задвижване, двигателни характеристики, комфорт, функционалност и ефективност. Amarok е надежден спътник във всяко начинание – от една страна той е здрав автомобил за работа, от друга – той е идеален за ползване като лайф-стайл пикап, благодарение на уникалния си дизайн и комфорт.

С многобройните си качества - силен характер и неотразимо стилно излъчване, Amarok осезаемо изпъква над конкурентите си, достигайки самоуверено премиум сегмента:

- 3.0 V6 TDI двигател с BlueMotion Technology

- Мъжествен дизайн

- Елегантен интериор

- Висококачествени детайли в оборудването

- Модерни инфотейнмънт системи

- Атрактивен премиум модел Amarok Aventura

Мощен както никой друг

Мощният 6-цилиндров 3-литров турбодизелов двигател със 165 кВт разполага с достатъчно резерви, дори в условия на максимална експлоатация. За още повече мощност ще се погрижи функцията Overboost, която закратко вдига мощността на V6 TDI двигателя с допълнителни 15 кВт според пътната ситуация.

Кокпит с премиум оборудване и – единствен в класа – със седалки ergoComfort
Новият Amarok впечатлява с широко пространство, висок комфорт и многобройни екстри. Общо за всички моделни линии е новото арматурно табло с декоративна лайстна и отделение за съхранение на вещи с размер DIN-A4. Amarok Aventura предлага освен това и мултифункционален кожен волан с лостове за управление, както и електрически регулируеми седалки ergoComfort за водача и пътника до него с фина кожена тапицерия Nappa. Седалките ergoComfort са с 14-степенна настройка и са отличени с AGR-щампа, гарантираща изключително висока степен на ергономичност.

100% наклон, 50° страничен наклон и изключителен офроуд ABS

Асфалт, почва, чакъл. Насладете се на ненадминат комфорт на возене с новия Amarok, независимо от терена. Той се постига благодарение на комбинацията от повишен пътен просвет и оптимална стабилност на каросерията с доказалото се във времето задвижване на 4-те колела 4MOTION. Предимствата му ще усетите и при движение по асфалтов път и в завой, когато системата чувствително повишава пътното сцепление.

Варианти за задвижване

Три различни версии на задвижване се предлагат в комбинация със съответните варианти на двигатели:

- задно задвижване

- 4MOTION с водещо задно задвижване с възможност за включване на преден мост и понижаващи предавки в комбинация с ръчна скоростна кутия

- 4MOTION с перманентно задвижване на четирите колела чрез Torsen диференциал в комбинация с 8-степенна автоматична трансмисия.

Servotronic кормилната уредба е нова за Amarok и се предлага като серийно оборудване за Европа. Тази система е в основата на прецизното управление на Amarok. Нови 17-инчови спирачни дискове на предната ос и 16-инчови дискове на задната ос при двигатели над 150 кВт осигуряват винаги бързо и сигурно спиране за пикапа. Автоматичната мултиколизионна спирачна система, която спечели множество награди, също е част от серийното оборудване.

Най-широката товарна платформа

Никой друг пикап не предлага толкова широко пространство между арките на колелата: товарната ширина от 1222 мм позволява напречното натоварване на европалет. Товарната платформа впечатлява още с 2.52 м2 товарна площ и големи размери - например с 508 мм висока товарна стена и нисък товарен кант - 780 мм. Полезният товар достига до един тон в зависимост от избраното оборудване. Някои варианти на Amarok ще позволяват теглене на ремарке с обща маса до 3.5 тона.

Премиум модел Aventura

Премиум моделът Aventura поставя стилен акцент със спортен ролбар и хромирани прагове с LED осветление. Опционалното матово лаково покритие Indiumgrey и Ravennablue придават още по-мъжествен вид на автомобила, също както и двете двойно хромирани лайстни и Bi-Xenon фаровете отпред.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: