ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият 308 GTi ще покаже спортен темперамент на ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT този уикенд

like0 unlike0
Auto-Press 17 May 2018 Новини
207
0
Новият 308 GTi ще покаже спортен темперамент на ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT този уикенд

Източник: www.peugeot.bg

На 19 и 20 май на кортовете на Български национален тенис център в Борисовата градина ще се проведе 18-тото издание на Тенис турнир PEUGEOT. Новият 308 GTi с 270 конски сили ще бъде ексклузивно на кортовете по време на турнира. Любители на тениса в категория смесени двойки ще премерят сили в борбата за голямата награда – 3 дни в Париж с ден на живо сред звездите от световния тенис на турнира от Откритото първенство на Франция по тенис Ролан Гарос.

Двойки от цялата страна ще се впуснат в надпреварата на кортовете на Български национален тенис център. Peugeot е официален превозвач на Ролан Гарос. Връзката на марката с тениса е тясна, затова се предава и в София вече 18 години чрез Тенис турнир PEUGEOT.

Новият 308 GTi by Peugeot Sport с 270 конски сили, ще стане свидетел на тенис мачовете. Новите велосипеди и скутери на марката, идеални за разходка в парка и компания за всеки спорт, ще бъдат на разположение на участници и посетители.

Много награди и гарантирани емоции ще съпътстват турнира. Формулата на игра е 2 от 3 тайбрека. Полуфиналите, мачът за трето място и финалът се играят в 3 от 5 тайбрека.

Квалификациите стартират в 9:30 ч в събота. В неделя 20 май ще се играят квалификациите за полуфиналите, полуфинал и финал.

Преди началото на финалния мач ще се проведе демонстративна среща, в която ще участват най-добрите състезатели в инвалидни колички от представителния отбор на България по тенис. Каузата - да се съберат средства за закупуване на специализирана инвалидна количка за тенис.

Официални партньори на турнира са Air France, BNP Paribas, Mastercard, SLS Rossignol, Загорка и Банкя.

Победителите ще летят до Париж благодарение Air France. Билетите за Roland-Garros са осигурени от BNP Paribas. Класиралите се двойки на второ и трето място ще получат награди от верига спортни магазини SLS Rossignol.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: